G4Media.ro

Românii și-au rezervat vacanțe în Zanzibar, Egipt, Dubai și Turcia

Românii și-au rezervat vacanțe în Zanzibar, Egipt, Dubai și Turcia

Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt sau Turcia sunt printre destinaţiile externe în care românii au ales să-şi petreacă vacanţa de Revelion din acest an, arată datele unui turoperator român, transmise pentru Agerpres.ro.

În pachetele respective de vacanţă este inclusă atât asigurarea medicală, cât şi Storno, asigurarea care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare sau pe motiv de îmbolnăvire cu virusul Sars-CovV-2.

Potrivit unui comunicat de presă al agenţiei de turism Paralela 45, avansul pentru vacanţă e de 10%, iar ultima plată se face cu 30 de zile înainte de plecare. Vacanţele pot fi plătite şi în 12 rate, cu dobândă zero, prin intermediul băncilor partenere ale agenţiei.

Datele turoperatorului arată că, din ianuarie 2021, românii pot să călătorească nu numai în Maldive, Zanzibar, ci şi în Republica Dominicană, Cancun şi Ras al-Khaimah (Emiratele Arabe Unite).

„Cererea pentru vacanţa de Revelion în Maldive a fost peste aşteptări, trei curse charter, lansate treptat, ducând peste o mie de români în destinaţia însorită, pentru şase nopţi, la un preţ al pachetului care a pornit de la 2.000 de euro/persoană. Pe ultima sută de metri, cererile sunt pentru vacanţa de revelion în Dubai, care costă de la 643 de euro/persoană/7 nopţi, în Sharm el Sheikh, pachete de la 763 de euro/persoană/7 nopţi, pentru circuitul în Cappadocia, unde pot vizita şi Troia, Efes, Pamukkale, de la 365 de euro/persoană/9 nopţi/transport autocar. Ori pentru croaziera pe Nil, care le oferă şi posibilitatea vizitării piramidelor şi relaxării în Hurgada, o vacanţa de 9 zile. Pentru vacanţe mai scurte, cererile sunt pentru revelion la Istanbul, cu autocarul sau avionul, de la 165 de euro/persoană/4 nopţi”, notează agenţia de turism.

De asemenea, programe de vacanţă în Egipt, de la sejur în Sharm el Sheikh, Hurghada până la croaziere pe Nil, cu sejur în Hurghada, de 7 şi 12 nopţi, vor continua şi în prima lună a anului viitor.

Paralela 45, una dintre primele trei agenţii private din România, a împlinit anul acesta 30 de ani de activitate.

Turoperatorul oferă vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia şi Egipt, peste 160 de circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continente, precum şi programe pentru seniori, croaziere, vacanţe „tailor made” şi cele de tip business travel.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Tot ca chiorii se f*t oriunde s-ar afla, v*ci si b*i …

  2. În loc să șteargă Turcia din lista de preferințe la import și turism, proștii de romani se duc în casa lor!

    • Da, ironic cum nu au loc de discernământ, îngrașă cu bani in dictator care-și nenorocește propriul popor. Plus că eu iubesc la maxim țările în care drepturile femeilor sunt din ce in ce mai puține.

    • Sunt tari in care cei din lunea liberă nu ar trebui sa se ducă, sa îngrașe dictatori ca Erdogan, Putin sau Viktor Orban. Banii aceia vor fi apoi folosiți împotriva noastră.

  3. Dar până la urmă asta e doar reclamă mascată la Touroperator, deci probabil advertising la destinațiile profitabile pentru agenție.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.