G4Media.ro

Robert Negoiță, primarul sectorului 3: Acum 18 ani când eram în mediul…

Robert Negoiță, primarul sectorului 3: Acum 18 ani când eram în mediul de afaceri mi s-a cerut șpagă pentru un PUZ/ Am dat-o cu flagrant, cu procurori lângă mine și cu tehnică

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță a declarat la Digi24 că, în urmă cu 18 ani, când era om de afaceri, i s-ar fi cerut mită pentru aprobarea unui PUZ, însă el ar fi refuzat și ar fi organizat un flagrant. Discuția a avut loc în contextul dezbaterii despre suspendarea PUZ-urilor de sector.

 • Consilierii generali PNL au anunțat vineri, înaintea ședinței de la Primăria Capitalei, că primarul general, Nicușor Dan, le-a comunicat că are nevoie de 3 luni pentru a identifica problemele legate de PUZ-uri de la sectoare și care sunt zonele (UTR-uri) în care s-a construit ilegal, precizările venind în contextul în care inițial primarul general a declarat că este nevoie de o suspendare pentru 2 ani a cestor PUZ-uri.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3: Ajungem în situația pe care o avem de dinainte de PUZ-uri, PUZ-uri de sector, în care fiecare își face PUZ pe parcela lui. Se duce la Consiliul General și așa ajungem în situația regretabilă în care avem casă – bloc – casă – bloc. Pentru că unul a vrut să facă o casă și a autorizat direct, altul a vrut să facă bloc, noi am dat cu PUZ, că așa prevede PUG (Plan Urbanistic General n.r.). La Primăria Generală știm noi cum se rezolva problema.

Rep: Cum se rezolvă?

Robert Negoiță: Vorbiți cu mediul de afaceri. Eu am fost înainte și dezvoltator și știu bine cum trec PUZ-urile în general pe la Consiliul General.

Rep: Cum?

Robert Negoiță: Trebuie să lucrezi cu firma care trebuie, să dai plicușorul pe unde trebuie. Și niște chestiuni.

Rep: Cui dai plicușor? Ați dat plic?

Robert Negoiță: Eu, personal, nu. Vin din zona economică. Eu, personal, am organizat un flagrant, acum 18 ani când eram în mediul de afaceri și nu mai puteam să rezist și mi s-a cerut șpagă.

Rep: Cât ați dat?

Robert Negoiță: Am dat-o cu flagrant, cu scris pe ei, cu procurori lângă mine și cu tehnică.

Sursa: Digi24.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Nea Negoiță,
  Când, în vremea „boom”-ului din 2007, când fraiereai proprietarii de terenuri din Ilfov oferindu-le prețuri de nimic pe titlurile de proprietate și când te luai la întrecere cu nea Gigi…?

  • Și când i s- a șters TVA- ul datorat. Cât de handicapat să fii să votezi pe unul pe care l- ai prins cu mâna în buzunarul tău?! Avem genă de slugi proaste

  • Locuitorii din S3 îs cei mai desteptii măi. Se ghideaza dupa motto-ul „a furat , dar a si facut”.

 2. mare om… mare caracter !

 3. Acum nu mai dă șpagă, acum o ia.

  Poate ia și niște anișori la răcoare, la cum a distrus sectorul 3.

 4. Ce e uimitor.. ca acest personaj este inca in libertate. Locul lui este in cu totul alta parte, nu la primaria unui sector al capitalei. Justitia romana….

 5. Daaa…bai cinstitu’ p—i..platitorii de taxe ar vrea sa afli si cum ai scapat de plata taxelor catre stat pentru miile de apartamente vândute .(.na ..ca la pesedeu) „pe persoana fizica”..face r ai covid ..de gunoi roșu.

 6. personal, Negoita nu ia nici un plic, se ocupa Octavian Ghetu, director in primarie.
  case closed

 7. DECI e justificata propunerea lui ND sa se amane cu 2 ani
  IAR PNL tremura la gandul asta

 8. Tovarăși, PUZ-ul sector 3 a fost anulat de instanță. HCGMB 49/2019 a fost votata fara ca documentul propus sa aiba avizele cerute de lege ori daca le avea erau expirate. Fane Dumitrascu s a dus arh sef la PMB cu agenda, sa se voteze PUZ sector 3. Si in plus dl primar de sector a scos din V un teren pe care il detinea si pe care acum construieste. Pe bdul Pallady. Si din aceasta cauza are dosar la DNA.

 9. poza spune tot:
  -e ghey sau bisex!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.