G4Media.ro

Restricții de circulație și trasee modificate, sâmbătă, în București, pentru desfăşurarea meciului…

Sursa Foto: Facebook

Restricții de circulație și trasee modificate, sâmbătă, în București, pentru desfăşurarea meciului de adio al Generaţiei de Aur

Mai multe trasee vor fi modificate, sâmbătă, în timpul desfăşurării meciului de adio al Generaţiei de Aur, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), transmite Agerpres.

Astfel, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion.

Începând de la ora 16:00, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, circulaţia mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90, 104 şi 143 va fi modificată.

Astfel, linia de troleibuz 86 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Dridu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Semănătoarea” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Pantelimon” şi intersecţia Şos. Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, după care va urma traseul actual.

Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului”, aferent liniilor 69, 85 şi 382, cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care va urma traseul actual.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu mai inteleg nimic. Meciul de adio nu este atunci cand iti inchei activitatea competitionala sau este atunci ca nu mai tin genunchi si nu iti vezi pantofii din cauza burtii?