G4Media.ro

Restaurantele din Sfântu Gheorghe donează mese calde spitalului de urgență din județul…

Restaurantele din Sfântu Gheorghe donează mese calde spitalului de urgență din județul Covasna

Angajații Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe, județul Covasna, primesc 50 de meniuri cu mâncare caldă pe zi, timp de 10 zile, din partea Asociaţiei Unităţilor Hoteliere şi Restaurante din Sfântu Gheorghe (SVESZ) și a Asociației pentru Dezvoltarea Turismului din județul Covasna, potrivit paginii de Facebook Visit Covasna.

Acțiunea de distribuire a meniurilor cu mâncare caldă a început pe 18 mai. Sunt livrate în total 500 de mese de prânz pregătite de trei restaurante din Sfântu Gheorghe.

„Aceste meniuri se trimit la bucătărie și de acolo ajung de exemplu la cei din reanimare, de la boli infecțioase, deci la cei care sunt mai expuși. Am gândit acest gest pentru medici, asistenți, infirmieri, deci toți cei care sunt în prima linie”, a declarat vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Covasna, László Endre, pentru covasnamedia.ro.

Pe fiecare meniu a fost atașat și câte un mesaj de mulțumire.

„Este un semn de apreciere și ne bucurăm foarte mult de acest gest și de ajutorul tuturor celor care ne-au fost alături în această perioadă. Vrem să le mulțumim cu această ocazie”, a declarat și managerul Spitalului Județean de Urgență, András-Nagy Róbert.

Sursa foto: Facebook/Visit Covasna

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Sigur nu e nici un sri-lankez pe acolo ? Cum mananca cadrele sanitare fără să verifice la fața locului dacă e sau nu vre-un sri-lankez acolo ? Azi mâine vom avea cererei pentru Ținutul Secu-Lanka !!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.