G4Media.ro

Rafila: Sunt un susținător al menținerii școlilor deschise. Una e să le…

Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Rafila: Sunt un susținător al menținerii școlilor deschise. Una e să le închizi pe perioade scurte, alta pe luni de zile / O să discutăm cu toți colegii din zona de educație și de sănătate pentru a lua decizii echilibrate

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că este un susținător al menținerii școlilor deschise și a precizat că vor fi luate „decizii echilibrate” în privința acestora.

„Sunt un susținător al menținerii școlilor deschise. Sunt țări care au o incidență înaltă și mențin școlile deschise. (…) Să nu uităm că sănătatea copiilor e responsabilitatea noastră, poate chiar mai mare decât impactul asupra sănătății publice. Una e să închizi școlile pe perioade scurte, una e să le menții închise luni de zile. Consecințele închiderii pe perioade lungi s-ar putea să se facă resimțite timp de ani de zile”, a afirmat Alexandru Rafila.

„O să discutăm cu toți colegii din zona de educație, de sănătate pentru a lua decizii echilibrate”, a subliniat ministrul Sănătății.

Alexandru Rafila a făcut un nou apel pentru un efort comun al societății astfel încât valul 5 să aibă un impact cât mai redus.

Citește și

Rafila: Rămâne de văzut dacă în perioada următoare va exista o decizie politică pentru adoptarea certificatului COVID, pentru a evita un lockdown

Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

16 comentarii

 1. Vaccinati toata lumea si terminati cu pr0stiile. Vedeti ca pastilele anti-covid le detoneaza ficatii si rinichii, pr0st sa fii sa le iei. Ivermectina e de 1000x mai sigura dar au ingropat-o bine pt. ca-i prea ieftina. Inca nu si-a dat Japonia cuvantul de veto, pt. ca unul de-al lor a descoperit-o si astia-s foarte orgoliosi.

  Cand va vine factura, vedeti pe unde fugiti.

 2. Ati mai zis asa (voi guvernanții) si când situația a devenit maro mereu ati închis prima dată școlile ca sa țineți deschise crâșmele si pacanelele.
  Drumul spre iad este pavat cu bune intenții.

 3. *Generica : Nu poti s-o patentezi. Trebuie s-o vinzi la 3$ 100 de capsule. Pai ce afacere e asta ? A trecut anul si inca nu ne-ati spus cat a costat Pandemonia, in special partea de ATI. Unifarm clasat. Tot binele inainte ! Sons of the Sons, ce sunteti. Maidaneza !

 4. G4Media, poate de la anul ne faceti si noua binding cum trebuie, sa nu mai scrie toti dezaxatii cu toate nick-urile, fie ei si de la InternInterne. Ca e de Zis ! Motiv de-a trai si de-a muri . Stil de viata Samurai. Ce sa stie talharii ce-i aia Onoare.

 5. Am văzut și eu un reportaj din Franța. Erau intervievați oamenii din Paris, pe strada: ce părere au de deciziile luate în legătură cu restricțiile luate de guvern. Oamenii spuneau că sunt conștienți că guvernul încearcă să ia cele mai bune decizii, că nu sunt prietenoase, că înțeleg situația. Te uiți la noi, la guvern, la cetățeni, la politicieni. Suntem departe de civilizație, departe…

  • Reportajele astea cuminți de la TV trebuie privite cu circumspecție. Si la ei, ca si la noi presa a fost bine sponsorizata sa transmită mesajele oficiale.
   Dar adevarul este ca lumea s-a cam saturat după doi ani de zile de minciuni, prostii debitate hotărât si tot felul de restricții.

  • Ai dreptate. E pe YouTube un reportaj adevărat.
   Nu se poate pune link însă îl găsești, London Christmas 2021 | London Borough Market | London Street Food Market| London Winter Walk-4k HDR

 6. O fi ramas cu coada pisicii in mana ? Domnilor nu mai trageti pisica de coada !!! Avem nevoie de un ministru la sanatate !!!! Terminati cu TEATRUL DE PAPUSI !!!!!

 7. Comprehensiv : ivmmeta.com — se lupta Industria vitejeste dar nu le iese. Adevarul nu vrea sa se scufunde.

  Ironia e ca lumea o sa ia ‘omicron’ si-o sa zica : „Aa, asta a fost COVID-ul ..” Da, sunt cazuri si singura problema reala sunt mutatiile. Virusului nu-i arde de gluma. Din pacate, lumea inca n-a descoperit Igiena. O planeta de ‘lejereanu”. Cum umbla caprioara inainte de-a fi insfacata.

 8. M-a taiat gmedia instant la cenzura.3 min mi-a stat comentariul,draggy/tibberiu,spor la trolat

 9. Rafilaaaa !
  DEMISIA !!!!