G4Media.ro

Raed Arafat, despre accidentul de pe DN2: Printre cei 7 decedați sunt…

sursa foto: News.ro

Raed Arafat, despre accidentul de pe DN2: Printre cei 7 decedați sunt și 2 minori/ Purtătorul de cuvânt al Spitalului Bacău: Au fost aduși la noi cinci pacienți, sunt foarte grav unii dintre ei

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat duminică dimineață, după accidentul de pe DN2, că în acets moment sunt șapte persoane decedate, între care și doi minori:

„În acest moment sunt 7 decedați din păcate și 5 răniți. Printre decedați sunt 2 minori și un adult din autoturismul cu care s-a ciocnit microbuzul și patru adulți din microbuz. Iar printre răniți sunt și doi minori și care sunt deja la spital și așteptăm evaluare. Au fost trimise echipe din 3 județe, plus elicopterul care a plecat de la Iași. În principal în județul Bacău au fost transportate victimele. Au fost persoane sub resuscitare, așa este. Poliția va face partea ei de investigație. Colegii de la poliție vor comunica ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Arafat la Antena3.

Mirela Romaneț, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bacău, susține că unele dintre cele cinci victime aduse se află în stare gravă: „Sunt foarte grav unii dintre ei, sunt sub investigații: radiologice, la computer tomograf. Au fost aduși la noi cinci pacienți, trei adulți și doi minori, asta e tot ce vă pot spune la momentul de față. Au fost aduși conștienți, dar multe pot interveni”, a declarat Romaneț.

Context:

Un accident grav s-a produs duminică dimineaţă pe DN2 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane.

sursa foto: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. Bode? Doarme?
    Ceva despre „speed trap”?
    Permise auto obtinute prea usor?
    Masini care trec ITP in serviceuri fara aparatura necesara?
    Preventia? Mai e un obiectiv?

    • Intr-o tara civilizata acest accident ar fi fost privit ca o tragedie nationala. La noi, doar numere pentru statistici.

  2. Demisia, Bode!

    • Bode, numai presa si DSU, ISU, muncesc in tara asta? Voi ce faceti acolo? Cum va justificati lefurile? Pleaca de la guvernare!

    • Lipsa radarelor fixe nu se datorează lui Bode, ci tuturor nemernicilor de parlamentari și securiști, care vor sa circule cu ce viteză, pe unde vor, fiindcă pe ei nu-i oprește poliția. Rezultatul: toți morții pe conștiință …ops, ei nu au așa ceva

  3. Radare fixe in zonele periculoase (zonele cu risc crescut de accidente)
    Banii obtinuti din amenzi sa fie investiti in re-amenajarea si semnalizarea corespunzatoare tronsoanelor de drum cu risc crescut de accidente)
    Politia sa isi exercite cu mai mare responsabilitate rol de preventie si educatie a soferilor
    Emisiuni radio si TV despre traficul rutier.

    • radare? pentru ce? ca oricum cocalarii „castiga” in instanta…radare neomologate, virgule s-au lipsa de diacritice in procesul verbal…se gasesc argumente pentru „judecator” sa anuleze amenzi, suspendari de permise..etc…si tooot amaratul de politist constator ramane bataia de joc a jmekerilor…

    • Scolile de soferi sa nu mai fie fabrici de „diplome”.

  4. Moldova este si va ramane izolata.Autostrada Sibiu-Sebes-Timisoara-Arad care va fi legata de tronsonul Sibiul-Curtea de Arges-Pitesti(la care se lucreaza din plin, pilonii de la iesire din Sibiu fiind deja ridicati) este un privilegiu de care moldovenii nu vor beneficia.Vor avea autostrada cand se va circula prin aer!Asa ca zona trebuie raspandita cu popice, santuri, bariere, radare…mine, etc…

  5. Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor NEVINOVATE ale accidentelor auto, precum si pentru urmasii acestora, de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA). . C. Boeriu 0720 947 252.

  6. Ai voie si poti folosi imaginile, nu-ti trebuie mandat.”Extras Decizia 55/2020 a CCR .Cu toate acestea, Curtea observă că, pronunțând deciziile anterioare, nu a avut în vedere situația înregistrărilor rezultate din activitatea de informații pentru realizarea securității naționale. Astfel, Decizia nr. 756 din 13 decembrie 2016, precitată, s-a referit expres la teza întâi a art. 139 alin. (3) din Codul de procedură penală, iar Decizia nr. 54 din 14 ianuarie 2009, precitată, enumeră situațiile care pot avea ca rezultat înregistrări ce pot fi folosite ca mijloace de probă, și anume „imaginile înregistrate de camerele de supraveghere video din incinta unei bănci pentru identificarea autorilor unui jaf, înregistrările efectuate de victima unei agresiuni în propriul domiciliu, înregistrările efectuate de persoane particulare cu ocazia unui grav accident de circulație în urma căruia au rezultat victime, iar autorul accidentului a părăsit locul faptei“. Cu alte cuvinte, Curtea a avut în vedere acele înregistrări care nu sunt obținute în urma unei proceduri ce necesită o autorizație prealabilă emisă de un judecător.” Daca ai studii juridice poti sa o citesti pentru aprofundare!