G4Media.ro

Proteste ale șoferilor români și bulgari împotriva restricțiilor COVID-19, pe drumul spre…

sursa foto: Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu / Facebook

Proteste ale șoferilor români și bulgari împotriva restricțiilor COVID-19, pe drumul spre Podul Ruse-Giurgiu/ Autoritățile recomandă folosirea altor puncte de trecere

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la proteste ale șoferilor români și bulgari împotriva restricțiilor COVID-19 care vor avea loc miercuri.

Marșul de protest va fi organizat între 10:00 și 15:00, pe teritoriul bulgar, iar autoritățile recomandă folosirea celorlalte puncte de trecere. Manifestația este autorizată de Primăria Ruse, în intersecția cu sens giratoriu situată pe tronsonul de drum care duce spre Podul Ruse-Giurgiu.

În acest context, traficul rutier spre P.T.F Ruse – Giurgiu poate fi îngreunat, aspect care poate conduce la creşterea timpului de așteptare, susțin autoritățile care au recomandat șoferilor să ocolească punctul de la Giurgiu.

Protestul este al șoferilor/transportatorilor cu privire la măsurile/restricțiile Covid impuse atât de România, cât și de Bulgaria.

sursa foto: Facebook/ Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter