G4Media.ro

Proiectul noului stadion din Alexandria (Teleorman) s-a scumpit cu 24 de milioane…

Proiectul noului stadion din Alexandria (Teleorman) s-a scumpit cu 24 de milioane de lei în cinci ani

Guvernul Ciucă a actualizat valoarea proiectului noului stadion care urmează să fie construit de stat în Alexandria, capitala județului Teleorman, iar creșterea de preț e de circa 24 de milioane de lei, potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, valoarea investiției e acum de 79,3 milioane de lei, în creștere față de valoarea inițială din 2017 de 55,7 milioane de lei.

Investiția urmează să fie realizată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” — S.A., municipalitatea locală contribuind cu 1,3 milioane de lei.

Proiectul a fost inițiat în 2017, când Liviu Dragnea conducea de facto guvernul, dar nu a fost terminat nici acum. Stadionul va avea 5.400 de locuri.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

13 comentarii

  1. Ce conteza ca doar nus bani nostri! Sau?

  2. CAPITALA JUDETULUI TILIORMAN?! sa-nnebunesc?! ce trebuie stadion in halexandria?! pe bune?! ce mare activitate sportiva se consuma pe acolo?! oamenii sunt saraci de n-au ce hali si credeti ca au chef de sport?! hai mai spargeti si voi neshte lovele ca abunda!! mai papatzi si voi fo 25.000.000 lei ca banii stau si mucegaiesc… huuuooooooo!!! guvernu lu peste cu epoleti!

    • Sa stii ca nu toată lumea nu au ce mânca, și da chiar se face sport, dacă doar la mine la sat se strâng copii din comunele vecine sa jucam și se strâng vreo 30,40 de copii care joacă fotbal bine nu asa la caterinca, și mai învață sa scrii domnu!

    • Dacă tu rabzi de foame sau cari cu borcanul de la țară, să ştii ca in Teleorman se munceşte şi nu moare nimeni de foame! Dacă nu se realizează nimic în TR, comentați că nu se dezvoltă TR, iar dacă se face, comentați că de ce se face! Copiii şi tinerii au nevoie sā facă sport şi să vadă o competiție.

  3. Cum dracu să coste 16 milioane coco un stadion de 5400 locuri?

  4. Pai costă, că are și hotel pentru sportivi. Și nu fiți răi, că suntem și noi oameni, vrem sa vedem un meci, un spectacol, un eveniment, civilizat, în confort și nocturnă. Cred că merităm, indiferent cine a fost promotorul proiectului. Oricum trebuie pus altul în locul celui demolat. Deja așteptăm cam demult.

  5. Gheorghe, cât crezi ca ar trebui sa coste un stadion cu hotel pt sportivi, nocturnă și toate facilitățile pe care le merită o reședință de județ? De ce ai impresia că în Alexandria oamenii nu au nevoie de destindere la un meci, un spectacol, un eveniment în condiții civilizate?

  6. Si nu devine nefezabil la pretul ala?

    • Fezabilitatea unei investiții publice face referire la acoperirea gradului de satisfacție a cetățeanului. Iar pe mine, ca alexandrean cu vechi state, care merita să văd un meci, un spectacol, un eveniment în condiții civilizate, mă satisface. Punct. Aștept de prea mult timp această investiție.

  7. Bătaie de joc trec.mereu pe lângă el din Ianuarie după sărbători ni sa construit mai nimic sa făcut niște cofrage și atâta., lucrează 5 persoane pe acolo..,Și ce.ne trebuie noua stadion ca lumea nu are unde sa lucreze în Alexandria se moare da foame. Sunt bani sifonati mai bine faceaxo investiție pe bani aia.!

  8. Tablou: Rupti in cur, cu stadion.

  9. De stadion avea nevoie Alexandria, in rest are de toate, scoli moderne, spital nou, baza sportive pentru copii……
    Stadioanele astea sunt cea mai mare hotie din ultimii ani, furt ordinar, jaf din banul public.
    Bucurestiul de exemplu este orasul european cu cele mai multe stadioane de fotbal construite din bani publici!!
    Stadionul Steaua, stadionul Rapid, in curand Dinamo, reprezinta adevarate modele de cheltuire in batjocura a banului public. Mauzolee de beton, construite cu sute de milioane de euro, destinate exclusiv fotbalului(fara pista de atletism), pe care se joaca doua meciuri pe luna si nimic altceva. Si care cu timpul se degradeaza si sunt reparate tot din bani publici.
    Iar in Bucuresti, cu 3 stadioane noi din bani publici, in curand 4, nu exista un patinoar acoperit(in afara de cel construit de Tiriac la Otopeni)!!

  10. Stefan, de curiozitate, stiai că stadioanele astea, mult hulite, investiții publice, sunt obligate să aibă subsoluri solide, care să fie utilizate ca adăposturi în vremuri grele? Poate îmi dai câteva exemple de stadioane private care să respecte această cerință.