G4Media.ro

Primăria Constanța a fost amendată de Garda de Mediu cu 10.000 de…

sursa foto: Garda de Mediu Constanța

Primăria Constanța a fost amendată de Garda de Mediu cu 10.000 de lei pentru că a tăiat mai mulți tei sănătoși din centrul orașului/ Tăierea copacilor a fost unul dintre motivele invocate de city manager în demisie

Primarul Municipiului Constanța a semnat marți amenda de 10.000 de lei aplicată de Garda de Mediu pentru tăierea unor tei sănătoși de pe bulevardul Ferdinand, transmite Garda de Mediu într-un comunicat de presă, citat de Info Sud-Est.

Tăierea copacilor de pe Bulevardul Ferdinand a fost unul dintre motivele invocate de fostul city manager Felicia Ovanesian pentru demisia din funcția pe care o deținea în Primăria Constanța.

“Reprezentantii primariei nu au prezentat documente care sa justifice taierea arborilor sanatosi, motivand doar ca era necesara interventia imediata, intrucat arborii inventariati prezentau pericol de prabusire”, se mai arată în comunicatul citat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Erau doar catva Tei… ce mare scofala, taie aia paduri intregi si nu zice nimeni nimic… popor de manelisti geniali…

    • Acum 25 ani am plantat un tei in cartierul de la stadion (farul).Ce frumos a crescut,făcea umbra ,mirosea superb.Era mare până la etajul 4.Au venit boii de la primărie cu miliția ,și l,-au ciopârțit.