G4Media.ro

Președintele HORA, Daniel Mischie, a solicitat prefectului Capitalei ca restaurantele și cafenelele…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. E super ok sa raman deschis orice local.
    Dar daca se descopera ca sau infectat clintul/angajatul plateste patronul?
    Ce responsabilitate ai tu ca si propietar al unui local daca pateste clientul tau ceva cat timp da pe gat ceva?

    • Ai vazut cum arata 3/4 din patronii de localuri din RO? Ca aia de pe litoral presupun ca stii ce oameni sunt.

      Sa spunem mersi ca nu ies baietii cu katana sa ne certe ca nu mai consumam la ei.

      Mare pierdere pt Romania ca moare industria HORECA, cu servicii de 2x mai proaste ca in Bulgaria si de 3 ori mai scumpe. Turisti oricum nu avem, personalul ala platit cu minim pe economie poate merge spre alte sectoare unde oricum exista deficit de forta de munca.Pana la urma putem sa bem si acasa berea aia.

      Mare suparare. Raman evazionistii si interlopi cu puburile inchise.

    • Corect ce spui dar nu ai sa poți dovedi ca te ai infectat in respectivă bodega. Pe de alta parte mi se pare halucinant cita discuție este pe horea asta.subvenții pentru cîrciumi. Sa ma lăsați ca dau de munca la oameni,,,,

    • mah F. esti un mare prostalau..jignesti zeci de oameni pe care nici macar nu ii cunost dobitocule..cat despre industria horeca vezi ca daca nu merg ei nu merge nici painea, nici zaharul nici uleiul ..mare dobitoc..gandire de 2 lei si 50 ..ca probabil atat poti

  2. Nu va mai ajung carciumile? HORA Unirii sa dansam! Peste tot sunt inchise restaurantele, doar HORA noastra vrea sa le deschida cu orice pret. Baaaa…..cum va asumati raspunderea daca se formeaza focare de covid?

  3. Eu boicotez activitatea astora .
    Nu intru in nici un local . Sint gata sa mor pe motiv ca nu folosesc serviciile HoReCa .

  4. „În acest sens, pentru încălcări repetate sau încălcări flagrante practic se va putea ridica autorizaţia de funcţionare TEMPORAR”, a spus Daniel Mischie.

    Zi „zau” cu limba scoasa, horecistule!
    Adica l-ai prins pe ala cu incalcari repetate, dar ii suspenzi TEMPORAR autorizatia?
    Cat inseamna temporarul ala? Pana a doua zi?

  5. Stai circiumare linistit ca nu mai ajunge indicele la 3/1000 in Bucuresti. Probabil.