G4Media.ro

Premierul slovac Igor Matovic, acuzat de plagiat în teza sa, a supraviețuit…

Premierul slovac Igor Matovic, acuzat de plagiat în teza sa, a supraviețuit moțiunii de cenzură

După o dezbatere de 15 ore, doar 47 din 125 de deputați au susținut, la sfârșitul săptămânii trecute, propunerea de a-l înlătura pe Igor Matovic de la putere, printr-o moțiune de cenzură determinată de acuzațiile de plagiat aduse premierului slovac, potrivit Rador, care preia un material ABC – Spania.

Totul indica faptul că guvernul slovac de centru-dreapta condus de premierul Igor Matovic – din mișcarea conservatoare OLANO – ar putea fi doborât de acuzațiile de plagiat împotriva lui și împotriva altor politicieni din coaliția sa. Totuşi, vineri, Matovic a trecut de prima sa moțiune de cenzură în parlamentul unicameral din Slovacia, îndreptată împotriva sa de opoziție: după o dezbatere care a durat aproximativ 15 ore și în care au vorbit peste 30 de persoane, doar 47 din cei 125 de deputați prezenți au susținut moțiunea, după cum a relatat canalul de televiziune Ta3. Un număr de 78 de deputați au respins-o, în timp ce niciunul nu s-a abținut.

Citește tot articolul pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Cartile din carti se fac. Asa este peste tot. Greseala unor doctoranzi este ca nu precizeaza sursa de inspiratie din dorinta de a parea docti !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.