G4Media.ro

Premierul Boris Johnson va remania miercuri guvernul britanic și va numi noi…

Premierul Boris Johnson va remania miercuri guvernul britanic și va numi noi miniștri „în scopul unirii și uniformizării întregii țări”

Premierul britanic Boris Johnson îşi va remania miercuri cabinetul de miniştri, a declarat miercuri o sursă din Downing Street citată de Reuters şi AFP.

După câştigarea alegerilor din 2019 cu o largă majoritate parlamentară, agenda lui Boris Johnson a fost eclipsată de pandemia de COVID-19.

„Prim-ministrul va numi miniştri în această după-amiază în scopul unirii şi uniformizării întregii ţări”, a declarat sursa din Downing Street 10.

„Guvernul trebuie să-şi intensifice eforturile de a livra în chestiunile prioritare pentru popor”, a adăugat sursa citată.

Zvonurile privind o posibilă remaniere, precum şi cine ar putea fi vizat, circulă de săptămâni.

Ministrul de finanţe Rishi Sunak a stat alături de Boris Johnson în Parlament atunci când acesta a participat la sesiunea săptămânală de întrebări şi răspunsuri, în timp ce ministrul educaţiei, Gavin Williamson, unul dintre cei despre care s-a spus că va fi remaniat, a lipsit din prima bancă a Camerei Comunelor, notează Reuters.

Sursa foto: Facebook/ Boris Johnson

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Am înțeles mișcarea. Aduc femei, negri, indieni și mahomedani în guvern. Asta va însemna marea reprezentativitate. E politică progresistă. Dar eu consider că tot meritocrația e mai bună.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.