G4Media.ro

Prefectul de Bistrița a semnat ordinul de încetare a mandatului lui Traian…

Prefectul de Bistrița a semnat ordinul de încetare a mandatului lui Traian Ogâgău, primarul care s-a filmat umilindu-și fata, urmare a condamnării definitive a acestuia

Prefectul de Bistriţa-Năsăud a semnat, miercuri, ordinul prin care a încetat de drept mandatul primarului oraşului-staţiune Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, ca urmare a condamnării acestuia la un an de închisoare cu suspendare pentru refuz de prelevare a probelor biologice, potrivit comunicatului de presă remis de Instituţia Prefectului, relatează Agerpres.

„A fost constatată încetarea de drept a mandatului de primar al oraşului Sângeorz-Băi al domnului Ogâgău Traian. Astăzi, 14 octombrie, a fost emis Ordinul de Prefect nr. 252 privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău înainte de expirarea duratei normale a mandatului. Acesta vine ca urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei. Viceprimarul va prelua atribuţiile primarului oraşului Sângeorz-Băi”, se arată în comunicat.

Având în vedere că Traian Ogâgău a fost reales la alegerile locale din 27 septembrie pentru un al doilea mandat de primar, Judecătoria Năsăud va decide dacă îl va valida sau nu în funcţie, având în vedere condamnarea sa penală.

Primarul din Sângeorz-Băi a fost condamnat în luna iulie, de Judecătoria Năsăud, la un an de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de doi ani, pentru că a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice.

Hotărârea a rămas definitivă după ce luni, 12 octombrie, Curtea de Apel Cluj a respins apelul înaintat de Traian Ogâgău.

Traian Ogâgău a intrat în atenția publică după ce un video în care acesta își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate, a fost dat publicității.

În filmare se vede și se aude cum fetița repetă mecanic, printre lacrimi, ceea ce-i cere tatăl:

„Nu mai sunt obraznică. Nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” etc. În același timp, tatăl îi cere să nu-și lipească mâinile de perete.

Ogâgău a fost exclus din PNL după apariția videoclipului.

Sursa foto: Facebook Traian Ogâgău

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Fostul primar are acum timp sa se odihneasca, sa se trateze si sa mediteze. Iar daca e barbat de onoare, daca e crestin si daca isi va reface neuroni din cap, acest gâgă de Sangeorz ar face bine sa-si faca „mea culpa”in public. Tot asa cum si-a facut publica si marsavia savarsita in familie!

  • Din pacate, neuronii nu se mai refac. Ce tata e ala care isi umileste astfel copilul, fata? Aici e vorba si de unele sechele cu iz psihic, as zice….. Din pacate, e o mizerie umana, care, la varsta lui, are putine sanse de revenire. Sa nu ajunga sa se razbune pe fata si pe ceilalti copii, daca mai are, pentru ca, probabil, el considera ca are intotdeauna dreptate, ceilalti sunt mereu vinovati, el niciodata…

 2. Pentru MAJORITATEA votanților din oraşului-staţiune Sângeorz-Băi:
  Chiar nu vă este rușine pentru cine ați votat?
  Voi chiar nu aveți copii, nepoți…..?

 3. Cam târzior a făcut prefectul ce trebuia să facă partidul.Așteptăm să miște din urechi ong-eurile cu protecția copilului, og-eurile cu protecția copilului și, bine-nțeles, eroii patriei noastre socialiste, onorați (și înjurați) cu pensii speciale din munca cetățenilor scandalizați(nu toți, numai oamenii) de comportamentul aberant al sus-numitului, care execută psihic unui copil pe care nu-l merita dar care, în mod legal are dreptul la apărare din partea statului prin sus-numițij eroi, în fața decerebratului său, întâmplător părinte.Apropo, ce religie are acest psihopat?

 4. pentru cine nu a inteles smecheria : a semnat incetarea ultimului mandat pe asta nou il primeste zilele astea , rusine celor ce au votat !

 5. Smecheria a fost alta: PNL nu putea sa scoata din joben un candidat valabil, fiind prea aproape de momentul alegerilor, asa ca a preferat sa mearga inainte, altfel ar fi pierdut sigur prin neprezentare, chiar si daca ar fi avut unanimitate.
  Acuma, ce mai inseamna banii cheltuiti cu organizarea din nou a alegerilor, daca partidul o cere?!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.