G4Media.ro

Preasfinţitul Ignatie: Este absolut necesar să conştientizăm pericolele reale ale pandemiei, să…

Preasfinţitul Ignatie: Este absolut necesar să conştientizăm pericolele reale ale pandemiei, să respectăm cu mai multă responsabilitate măsurile de protecţie şi să ascultăm, cu deplină încredere, de îndemnurile avizate ale medicilor şi specialiştilor

Episcopul Huşilor, Preasfinţitul Ignatie, a transmis un mesaj în care face apel la rugăciune pentru sănătate şi cere tuturor să creadă în medici, să respecte măsurile de protecţie şi să conştientizeze pericolele reale ale pandemiei.

”Am luat act, cu deosebită îngrijorare, de creşterea exponenţială a numărului persoanelor din cuprinsul judeţului Vaslui, şi din întreaga ţară, infectate cu noul coronavirus şi care suferă de forme grave, umplând până la refuz secţiile ATI ale spitalelor. 

Este absolut necesar, în aceste vremuri, să conştientizăm pericolele reale ale pandemiei şi să înmulţim rugăciunile pentru sănătate, să respectăm cu mai multă responsabilitate măsurile de protecţie sanitară şi să ascultăm, cu deplină încredere, de îndemnurile avizate ale medicilor şi specialiştilor din domeniul sănătăţii, uzând de tot ceea ce este necesar pentru împiedicarea   răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi revenirea la o viaţă spirituală, culturală, economică şi socială normală”, a transmis, Episcopul Ignatie.

Episcopul Huşilor consideră că ”raţiunea principală care stă la baza respectării acestora este dragostea faţă de aproapele şi conştiinţa faptului că sănătatea este un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă”.

”În acest context foarte dificil, marcat de suferinţa bolii şi a despărţirii premature de cei dragi, un reazem esenţial îl aflăm în rugăciune. De aceea, îndemnăm stăruitor pe slujitorii sfintelor altare să intensifice programul de slujbă, oficiind mai des, în parohii şi mănăstiri, Sfânta Liturghie şi Taina Sfântului Maslu pentru cei bolnavi şi pentru personalul medical”, a mai transmis episcopul.

”Rugăciunea pentru semenii noştri, alături de grija faţă de cei vulnerabili în faţa bolii, pentru care sănătatea este prioritară, dau măsura conduitei creştine iubitoare şi responsabile, oferindu-ne starea de echilibru absolut necesară în această perioadă de timp marcată de tentaţia polarizării”, a mai transmis Episcopul Ignatie, conform news.ro.

sursa foto: facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

  • Animalele cu sutane se trezesc! Ce se intampla ? Va este frica , vedeti cum va mor colegii de team building si recomandati vaccinul? Luava-r cine trebuie …..

  • De ce faci animal un arhiereu? Te-ai gândit bine inainte? Voi ateii l-ați ucide pe Dumnezeu da ca l-ați vedea. Dar pentru ca nu il vedeți ,ucideți preoții iar apoi pe credincioși

  • Bai bagabontilor astias cei mai mari camatari care conduc lumea la pieire= SATANA SATANA SATANA PE PAMINT.FIGITI DE ERORILE ASTEA DE ZICASE OAMENI ….LATURI

 1. bo$§…spune in plm cuvantul magic.VACCINARE….spune-le bizonilor sa se vaccineze…si nu o da cotita ca „Perversa ca pe Tg. Ocna”…fii barbat…

 2. Doamne-ajuta, un om normal la cap in BOR

  • E profet mincinos. Ii îndeamnă pe creștini sa se supună la plandemie, la toată minciuna medicala propagata de media, la vax, la orice autoritate ne abuzează prin apartheid pseudosanitar și prin încălcarea repetata și neîncetată a Constituției, legea suprema a tarii. Nu putem sluji la 2 stapani: ori lui Dzeu
   ori fricii(deci adversarului lui Dzeu, prostul proștilor, care se opune cu un orgoliu imens celui omniprezent). Priviți la caracterul omului care va indeamna sa faceți sau vax: pana acum era el cinstit, era plătit de big-pharma, era competent în meseria sa, făcea fapte bune pt.ceilalti(nu de ochii lumii), era el/ea pilda de compasiune și dăruire fata de semeni? Un copac bun face numai roade bune, iar un copac rău face numai roade rele, niciodată invers, asa și cu oamenii…

 3. Si-au facut baietii un calcul di au realizat ca modelul asta de biznis short term are randament mai prost decat ala long-term

 4. Dar nu cumva sa mentioneze clar cuvantul „vaccinare”! Parca zici ca au instructiuni de sus, nimeni nu indeamna clar oamenii sa se vaccineze.

 5. A ratat sansa sa ii indemne pe oameni sa se vaccineze!
  Un fariseu!
  In felul asta a comis un pacat mai mare.

 6. Voi sigur nu sunteti usr sti.
  In BOR gasesti oameni intregi la minte, in usr….exclus!

 7. Constiinta lipseste cu desavarsire.

 8. Clampanit de barza, cuvintele vaccinare vaccin lipsesc cu desăvârșire.

 9. Un preot vorbeste de responsabilitate, atata ipocrizie n-am mai vazut.

 10. Ați luat la cunoștință că doar vaccinații vor putea intra în interiorul bisericii și veți vorbi la pereți.
  Și voi aveți o vină pentru asta.

 11. Din cate se stie, virusi (care sunt mult mai isteti decat ne imaginam noi), nu citesc biblia, nu merg la biserica singuri, ci insotesc persoanele pe care le-a infectat si, sunt fericiti sa-si extinda teritoriile in aglomeratie. Ei(virusi), distrug tot ce le sta in cale si, in special persoanele vulnerabile. Pe virusi ii distrug vaccinurile si anumite medicamente. Sunt persoane educated care sustin ca nu exista virusul, ci o banala raceala… Preotii, pe care ii respect ar trebui sa indemne populatia la vaccinare. Pupatul mostelor( mai bine zis pupatul unei sticle), care poate fi infectata de persoana anterioara, nu numai cu, Covid 19 dar, si cu TB si multe alte boli transmisibile. Mersul la biserica este o sedinta de terapie (si nu este de ignorat), dar sa ascultam si cercetatorii, doctorii care vor binele populatiei. Cu technologia moderna de astazi, cercetatorii pot descoperi mult mai usor tipul de virus si aplicarea tratamentelor adecvate. Mergem la biserca dar in acelasi timp sa ne vaccinam pentru binele nostru si a celor din jur. Sa stam stramb si sa judecam drept.

 12. nu ar pronunta cuvantul vaccin nici sa-i pici cu ceara!

  • De ce nu ar pronunța cuvântul-Înșelare-ca Satana înșeală lumea cu vaccinul și cu tot sistemul ăsta. Ne lăsăm pradă ușoară.Oare chiar nu se vede???????

 13. Satanistilor o sa se trezească toti odata si odata stim ce hram purtați spurcatilor jupuiti lumea.opi nenorociți.cind acesti tineri inocenți v-or avea dea face cu voi își v-or da seama cine sinteti.CAMATARILOR-CSVALERILOR TEMPLIERI PAPILOR- REA FERICITILOR NE V-om trezi noi prea nenorociți și va ardem noi la stufaniel unde va place vouă.