G4Media.ro

O mie de măşti şi un aparat de ventilat mecanic, donate Spitalului…

O mie de măşti şi un aparat de ventilat mecanic, donate Spitalului Judeţean Brăila de către Arhiepiscopia Dunării de Jos

Arhiepiscopia Dunării de Jos a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila un aparat performant de ventilaţie mecanică, o mie de măşti de protecţie, produse de igienă şi 200 de cărţi de rugăciune, potrivit unui comunicat de presă remis de Arhiepiscopie.

„Pentru personalul medical şi auxiliar, dar şi pentru pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila Arhiepiscopia Dunării de Jos a oferit, prin preoţii şi voluntarii Protoieriei Brăila, produse de igienă, 1.000 de măşti de protecţie şi 200 de cărţi de rugăciune. Ajutoarele oferite de către Arhiepiscopia Dunării de Jos în această perioadă de epidemie din ţară sunt, până la această dată, în cuantum de 253.510 lei, reprezentând produse de igienă, alimente, măşti de protecţie şi mănuşi chirurgicale”, se arată în comunicat.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila urmează să sosească, în cursul zilei de joi, un aparat performant de ventilaţie mecanică, în valoare de aproximativ 90.000 de lei, donat tot de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Arhiepiscopia Dunării de Jos a hotărât, la propunerea preoţilor din eparhie, crearea unui fond din donaţiile arhiepiscopului Casian Crăciun şi ale clericilor Eparhiei Dunării de Jos, din retribuţiile salariale ale acestora, bani care vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de aparatură medicală de maximă urgenţă.

Sursa: Agerpres

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Nu e nici 10% din veniturile lor. E doar un exercitiu de imagine.

  Sa ia PF Daniel de la Catedrala Inrobirii Neamului, atunci o sa zic „da dom’le, BOR a facut primul lucru bun”.

  • Sa inteleg ca erai mai fericit fara aceasta donatie.

  • Sper ca nu sunt masti de unica folosinta.. 😉
   Cu un aparat de ventilatie mecanica au salvat 2-3 enoriasi pe luna.

  • Cooorect! Un aparat!! Da, de consumabile nu vorbește nimeni! Cat costă! La un aparat din acesta?? Aparate care merg 24din 24ore!Nu sunt televizoare, nici calculatoare! Sunt mașinării adevărate!
   Da, a făcut părintele ce a putut și el! Care este averea Bisericii Ortodoxe! Știe cineva? Știe!! Vorbim de terenuri munți păduri, aur.. averi! Da a celorlalte religii și culte! Au scutiri de impozite, salarii! Câte mii de miliarde au băgat politicienii de toate culorile în biserici! Se puteau delapida usor! Ce spitale! I – a durut undeva! Nu mergea delapidarea în forță! Acum se ascund și popi și primari și politicieni! Să moara ALȚII! Personalul medical cu mâinile goale, polițiști și cei care au acum doar obligații Nu au voie sa fie bolnavi sa aibă boli cronice! Sa moară! Sa se vadă ca ei ascunsi în vile și palate, cu telefonul se străduiesc! Umiliții de o viață acum trebuie să Moară fără sa cârtească! Sa meargă domni politicieni în spitale covid-19 cu
   echipamentul care l au trimis! Sa stea și ei măcar 6 ore acolo! Sa -i carantineze pe ei în bisericile în care au vârât BANII! Ce culoare politică???!!

 2. Judecătorii sunt in greva de la începutul anului, judecă doar câteva cauze urgente.
  Oare acum primesc Salariul Întreg desi ei freacă menta la job cu grefierele?
  Ati vazut ce salarii si sporuri au??
  Diurnă și plata chiriei au cumva?
  Ei donează ceva spitalelor????

  Aceste salarii bugetare sunt imense!

 3. Zbierați alaturi de comunitatea cu lingurița din Cluj, neo-marxista, Declic, URGENT, să plătească și bulangii de absolvenți de teologie, adică popii, taxe și impozite, mai ales aia de au șantiere in lucru. Alte soluții de solidaritate aplicabile pentru BO Tisti:

  – vânzarea urgență a AUR-ului din biserici, mai ales al celui de la CATEDRALa PIZDII
  -deblocarea tuturor fondurilor alocate bisericilor, pentru orice
  -continuati cu idei bune pentru că momentan
  Athos-ul este închis, diplomele de pe muntele Athos ajung avioane la malurile din Sarti. Sto dialo!

 4. Au preoții noștri niște Jeep uri si Vile de lux.
  Ei de ce nu sunt impozitati?

 5. S-au gandit ca ajung si ei acolo! Sa aiba cum sa fie tratati…😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.