G4Media.ro

O mașină a luat foc în curba periculoasă de la Lintești

Sursa Foto: G4Media

O mașină a luat foc în curba periculoasă de la Lintești

O mașină a luat foc, joi dimineața, într-o curbă periculoasă de la Lintești, pe sensul de mers către Pitești. Nu e clar dacă incendiul a izbucnit în urma unui accident. Imaginile au fost transmise de un cititor G4Media.ro

Sursa: G4Media

Vom reveni cu detalii

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Mai reveniti cu detalii – irelevante.
  Cum ar spune inginerii de la Rar: Dr. Acu e cu detaliile, nu ei. Inspectiile tehnice periodice erau la zi cu componente de origine.
  0rigine Necunoscuta as adauga eu.

 2. asadar rumunii iau masini gama lux mana a treia cu 500000 km sau dauna totala in vest, le reconditioneaza cosmetic, km dispar ca ridurile dupa botox si le pun in circulatie.
  Tot natul mioritic isi ia haudi, mercedez et alii cu 2-6000 euro fara sa isi puna problema ca poate unele furtune de combustibil sunt praf deja, ca stau sa iasa bielele din motor, ca circuitul electric a fost reparat prost etc.
  Mai adaugam intretinere low cost (la gama de lux!!!) tip atelierul lu Dorel si bomba pe roti e gata.

 3. E vina celui de la volan ca a plecat la drum fara sa verifice tehnic masina. Plus piesle de provenienta straina. Nu este prima data cand se intampla.

 4. Daca era electrica sareau neamurile de manivela in sus de satisfactie si bagau rapid comentarii de genul ,bai astia cu electrice, nu fiti prosti,, .In capul lor nu e periculos sa circuli cu un rezervor de benzina si scantei sub cazan.

 5. Daca era electrica sareau neamurile de manivela in sus de satisfactie si bagau rapid comentarii de genul ,bai astia cu electrice, nu fiti pro.ti,, .In capul lor nu e periculos sa circuli cu un rezervor de benzina si scantei sub cazan.