G4Media.ro

O femeie cu multiple plăgi pe gât și brațe, găsită într-o toaletă…

Sursa foto: CNAB

O femeie cu multiple plăgi pe gât și brațe, găsită într-o toaletă din Aeroportul Otopeni

O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta multiple plăgi la nivelul gâtului și antebrațelor, a fost găsită sâmbătă într-o toaletă din Aeroportul Otopeni. Polițiștii au fost sesizați prin serviciul 112 iar femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de aceeași femeie care în vara anului trecut a fost implicată într-un scandal în Bârlad, în momentul în care polițiștii au încercat să-i imobilizeze iubitul care o agresase în plină stradă.

Astfel, potrivit adevărul.ro, în noaptea de 30 spre 31 august 2022, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112, cu privire la producerea unui scandal între un bărbat și o femeie, în zona unui spațiu comercial de pe strada Hotin, municipiul Bârlad, județul Vaslui, pe fondul consumului de alcool în cantități foarte mari, după cum au recunoscut făptuitorii ulterior.

„Bărbatul de 50 ani se manifesta violent și ar fi agresat persoana care îl însoțea, o femeie de 39 de ani (concubina acestuia), din Bârlad, și ar fi aruncat ulterior cu pietre către aceasta. Totodată, ar fi încercat să lovească și ar fi aruncat cu pietre și în direcția altor martori care se aflau în zonă și care ar fi încercat să intervină între cei doi”, au stabilit anchetatorii.

În momentul sosirii polițiștilor, femeia de 39 de ani a început să înjure oamenii legii și să încerce să oprească imobilizarea bărbatului și a fost, la rândul său, imobilizată și încătușată, fiind condusă la sediul Poliției Municipiului Bârlad.

Femeia de 39 de ani ar fi făcut mai multe plângeri împotriva poliției din Bârlad și a procurorilor, considerându-se victimă, afirmă sursele citate.

În aeroport, femeia avea la ea fotografii printate cu mașini de poliție, au mai spus sursele citate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...