G4Media.ro

O aplicație mobilă lansată de Comisia Europeană oferă informații actualizate despre măsurile…

O aplicație mobilă lansată de Comisia Europeană oferă informații actualizate despre măsurile adoptate pentru combaterea pandemiei și despre condițiile de călătorie

Comisia Europeană a lansat luni o aplicație mobilă, Re-open EU, care oferă actualizări periodice cu privire la măsurile în materie de sănătate, siguranță și călătorie legate de coronavirus din întreaga Europă, anunță un comunicat de presă al instituției.

Aplicația Re-open EU este disponibilă gratuit pentru telefoanele Android și iOS.

  • „Re-open EU este un ghișeu unic care oferă informații cuprinzătoare și actualizate privind starea de sănătate, măsurile de siguranță și condițiile de călătorie în toate statele membre ale UE, precum și în Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția. Utilizatorii pot obține cele mai recente informații privind măsurile naționale de carantină, cerințele de testare și aplicațiile mobile de depistare a contacților și de avertizare privind coronavirusul”, precizează comunicatul de presă al Comisiei Europene.

Informațiile sunt disponibile în cele 24 de limbi oficiale ale UE, iar datele utilizate provin de la Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor și de la statele membre.

sursa foto: Comisia Europeană/Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.