G4Media.ro

O altă locomotivă a luat foc în zona localității Tărășești, Dâmbovița/ Nu…

O altă locomotivă a luat foc în zona localității Tărășești, Dâmbovița/ Nu sunt victime/ Este al patrulea incendiu la o locomotivă într-o lună de zile

Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, luni dimineaţă, pompierii din Dâmboviţa intervenind pentru stingerea flăcărilor. Primele date arată că a luat foc camera motoarelor şi că nu sunt victime, transmite News.ro.

Intervenţia are loc la un tren aflat în zona localităţii Tărtăşeşti, anunţă ISU Dâmboviţa.

„La momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta în camera motoarelor. Focul a fost localizat rapid de pompieri şi se acţionează pentru lichidarea acestuia”, anunţă pompierii, la ora transmiterii acestei ştiri.

La faţa locului acţionează pompierii de la Garda Răcari cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Titu cu o autospecială de stingere şi o autospecială pentru descarcerare.

Primele date arată că nu au fost identificate victime ale incendiului.

La finalul lunii aprilie, alte două incendii au avut loc la locomotive, unul în stația CF Crivina, între București și Ploiești, al doilea la câteva zile distanță, la o locomotivă care tracta 22 de vagoane cu motorină, în apropiere de gara Oradea.

Și la începutul lunii mai, un alt incendiu a avut loc la locomotiva unui tren de marfă încărcat cu propilenă, în Gara Piatra Olt.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Săptămânal un incendiu, un accident, la CFR, dar Grindeanu e buuun!

  2. N-am inteles…. Since sa faca Grindeanu?!? Sa se apuce de restructurat CFR? Sa opreasca jaful asupra cailor ferate? Sa grabeasca finantarea pentru investitii?
    Nu… N-auzi ca schimonositul are pretentii de Cotroceni….???

  3. arza-l-ar focul pe sluga hoata grindeanu

  4. El ardea de grijă să nu cumva să ne fure ucrainienii Dunărea!