G4Media.ro

Nord Stream 2: Conductele dintre Germania și Rusia au fost conectate. Gazprom…

Nord Stream 2: Conductele dintre Germania și Rusia au fost conectate. Gazprom începe procedura de umplere cu gaz

Proiectul rusesc de gaze Nord Stream 2 începe vineri pregătirile pentru a umple prima dintre cele două conducte cu gaz natural dintre Germania și Rusia, se arată într-un comunicat al proiectului condus de Gazprom.

Nord Stream 2, care se derulează pe albia Mării Baltice din Rusia până în Germania, ocolind Ucraina, s-a confruntat cu critici din partea Statelor Unite, care afirmă că va crește dependența europeană de gazul rusesc.

„Partea offshore a unei conducte a Nord Stream 2 a fost finalizată. Așezarea conductelor a fost finalizată pe 4 iunie 2021, iar conectarea a fost realizată astăzi (ieri, n.r.). Secțiunile de conducte offshore din Rusia și Germania au fost astfel interconectate”, arată comunicatul Nord Stream 2.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. In onoarea întâlnirii putin biden. Hai băieții! Cortina de fier redivivus.

 2. Cine își închipuie ca România va rămâne nepedepsita pentru atitudinea deloc prietenoasa la adresa ns2 va avea parte de un dus glacial. Dar tarul e extrem de viclean. Pedeapsa nu va fi neapărat brutala și în plus s-ar putea sa fie administrata chiar prin intermediul partenerilor de afaceri germani…

 3. E doliu pentru Ucraina…

 4. O mare palma economica data Ucrainei , sa vedem cum mai ameninta ei cu inchiderea conductelor.
  Sah mat marca Putin.

 5. mulțumim tovarășului Bidon!

 6. Toată lumea in cor : “biden și poporul rus, libertate ne-au adus!”

 7. Dar este ceva firesc. Germania se afla in sfera de influenta a Rusiei….economic si politic
  Cancelarii germani sunt amicii lui Putin ,mereu atenti sa nu il supere ….iar dupa terminarea mandatului sunt angajati la Gazprom….pe milioane de dolari….vezi Schroeder !

 8. Deuchland, Deuchland REDIVIVUS UBER ALLES !

 9. Un pas mic pentru omenire dar un mare șut în cour dat incendiatorilor de școli românești 🖕🏿🇺🇦

 10. Ce semeț erai odinioarã, dragul meu, de n-ai mai fi fost! Și ce mojic! Ce mitocan! Ce bădăran! Nu te mai recunosc. Parcă în hainele tale a intrat alt om și parcă celălalt a plecat în pielea goală, pe undeva prin ceruri ori prin iad.

  Botul nu-ți mai e așa de gros, fălcile ți-s mai puțin dolofane și ai început, Doamne!, să și surâzi cu bicele alea groase, șterse de unsoare. Ceafa ți s-a mai tras, gușa s-a mai moderat, burta caută un relief mai apropiat de spinare. Nici părțile dindărăt nu mai sunt atât de expresiv dominate, dedesubtul croielii scurte.

  Cred că nu mai iei dimineața patru cafele cu lapte, o halcă de șuncă și opt prăjituri, cu care ți-ai pus din nou în funcțiune intestinul gros, anemiat de rădbări prăjite. Te umpluseși bine, pînă la râgâială.

  Ți-aduci aminte ce sfrijit erai pe când erai sărac, și cum ne pălmuia căutătura ta atâțată după ce te-ai procopsit. Îndopat cu bunurile mele, nu-ți mai dam de nas și ți s-a părut că sunt pus pe lume ca să slujesc mădularelor tale, burții, gușii, sacului și dăsagilor tăi: ăsta era rostul meu, a trebuit să-l aflu de la tine, flămândule, roșcovanule, boboșatule, umflatule.

  Mi-ai împuțit salteaua pe care te-am culcat, mi-ai murdărit apa din care ai băut și cu care te-ai spălat. Picioarele tale se scăldau în Olt și mirosea până la Calafat, nobilă spurcãciune!

  I-auzi! Vrea să-mi fie stăpân și să slugăresc la mațele lui, eu, care nu m-am băgat rândaș nici la boierul meu. Vrea trei părți și din văzduhul meu, ca să răsufle în răcoarea mea numai el. Lasă-mă să-mi aleg stăpânul pe care îl vreau eu, dacă trebuie să mă robesc, nu să mă ia la jug și bici, înșfăcat de ceafă, cine poftește.

  Uită-te, mă, la mine! Baroane! Să ne desfacem hârtiile amândoi, eu zapisul și hrisoavele mele scrise pe cojoc, și tu zdrențele tale. Scrie pe ale tale Radu? Nu scrie!… Scrie Ștefan? Nu scrie!… Scrie Mihai, scrie Vlad, scrie Matei? Nu! Păi ce scrie pe cârpele tale? Degete șterse de sânge?

  Mi-a ieșit o floare-n grădină, ca o pasăre roșie rotată, cu miezul de aur. Ai prihănit-o. Ți-ai pus labele pe ea și s-a uscat. Mi-a dat spicul în țarină cât hulubul și mi l-ai rupt. Mi-ai luat poamele din livadă cu carul și te-ai dus cu ele. Ți-ai pus pliscul cu zece mii de nări pe stânca izvoarelor mele și le-ai sorbit din adânc și le-ai secat. Mocirlă și bale rămân după tine în munți și secetă galbenă pustie în șes – și din toate păsările cu graiuri cântătoare, îmi lași cârduri de ciori.

  Începi să tremuri acum, căzătură. Așa s-a întâmplat cu toți câți au umblat să-mi fure binele ce mi l-a dat Dumnezeu. Te-ai cam subțiat și învinețit. Obrazul ți-a intrat în gură, gulerul ți-a căzut pe gât ca un cerc de putină uscată. Dacă te mai usuci nițel, o să-ți adune doagele de pe jos. Ce floacă plouată-n capul tău! Ce mustață pleoștită! Ce ochi fleșcăiți!

  Parcă ești un șoarece scos din apa fiartă, de coadă, Baroane…

 11. Nemții au voie să folosească gaz cât vor, românachii niet!

 12. South stream prin Romania și Bulgaria nu a fost acceptată de UE dar north stream este oare ok ! Ce spune UE. Nemții au voie să facă ce vor că ei sunt mai mari și restu mai mici. Diferente cam mari in UE între membri când e vorba de același lucru.