G4Media.ro

Nicolae Ciucă, despre candidatura la prezidenţiale: Dacă partidul va solicita acest lucru,…

Sursa foto: Facebook Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, despre candidatura la prezidenţiale: Dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi voi proceda ca atare

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre candidatura la alegerile prezidenţiale, că dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi va proceda ca atare, relatează News.ro.

Preşedintele PNL a fost întrebat la sediul partidului cum comentează declaraţiile prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan, potrivit cărora partidul îl va obliga să fie candidatul partidului la prezidenţiale.

”Dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi voi proceda ca atare.

Despre o formulă comună cu PSD, în care un partid să dea preşedintele şi celălalt premierul şi comisarul european, Ciucă a afirmat că sunt ipoteze şi în momentul de faţă niciuna nu este pe masă, nu s-a discutat. ”Nu e vorba de a exclude, aici este o analiză care se va petrece după ce vom avea rezultate din 9 iunie, după aceste rezultate vom avea fiecare dintre noi concluzii şi se vor transforma în decizii”, a spus liderul liberal.

Nicolae Ciucă a mai spus că ”lista comună PSD-PNL la parlamentare se poate aborda doar în situaţia în care există un candidat comun”.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al partidului, a declarat sâmbătă că îşi propun ca la alegerile locale să ia peste 90% din primăriile din România şi peste 95% din Consiliile Judeţene, iar la europarlamentare, şi-au propus 17 europarlamentari, dar el ar vrea mai mult, 19 sau 20,

Întrebat dacă Nicolae Ciucă este convins că va fi sută la sută candidat la prezidenţiale, Rareş Bogdan a precizat că vor discuta după 10 iunie cu partanerii de guvernare, însă în statutul partidului se precizează clar că preşedintele PNL este candidatul. ” ”Nu are ce face, îl obligăm”, a mai spus Rareş Bogdan.

”Nu se trag sfori, este în statutul PNL, o chestiune extrem de clară, preşedintele partidului trebuie să îşi asume candidatura pentru preşedinţie. E o chestiune de regulă”, a spus Rareş Bogdan într-o intervenţie la Antena 3 despre scenariul unei candidaturi a liderului PNL Nicolae Ciucă la prezidenţiale, din partea alianţei PSD-PNL.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Vai de mine cum se cere candidat, mai ceva ca șeful lui care vrea la NATO.

 2. Realizați cât râde de noi Felix Voiculescu?

 3. Fuck off, prietene Ciuca! N-ai nicio treaba cu politica si trebuie sa recunosti asta!
  Dumneata te pricepi in armata, nu la conducerea unui stat. Ultima data cand am verificat, eram un stat democratic, nu o dictatura militara! Lasa-ne!
  Si daca te duci, ia-l si pe Ciolacu cu tine, poate faceti un gratar amandoi.

 4. După un mutulică vine alt mutulică…

 5. „Este în statutul PNL”… bla bla bla, parca statutul conteaza vreun pic… prin derogare puteti orice asa cum prin statut Ciuca nu putea fi presedinte PNL si nici R. Bogdan nu putea fi vicepresedinte.

 6. Dacă ăia de la partid fac o glumă și îi cer să se arunce în Dâmbovița pentru binele partidului,nătărăul ăsta de Ciucă,chiar se aruncă.Are mintea unui copil de maximum 5 ani.

 7. Ce să facă și el, săracul? Dacă-i ordin de la partid…