G4Media.ro

Neculai Onţanu, fostul primar al Sectorului 2, îşi face un partid nou

Neculai Onţanu, fostul primar al Sectorului 2, îşi face un partid nou

Neculai Onţanu, fost primar al Sectorului 2 timp de trei mandate, a depus o cerere la Tribunalul Bucureşti pentru înfiinţarea unui nou partid, numit Partidul Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie (ADER), potrivit portalului instanţelor. Onţanu a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, dar Curtea de Apel Bucureşti a decis anul trecut că faptele s-au prescris. Decizia nu e definitivă.

Onţanu, lider important al UNPR (partidul condus de Gabriel Oprea), a fost trimis în judecată în iunie 2016 de DNA, fiind acuzat că în perioada 2006 – 2007 a acceptat promisiunea unor şpăgi de la Cristi Borcea pentru ca în schimb să faciliteze procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp.

Alături de Onţanu, din conducerea viitorului partid mai fac parte Ioan Gherghina şi Marius Cosmescu.

În acest moment, Onţanu conduce o asociaţie cu acelaşi nume, potrivit paginii de facebook a acesteia. Asociaţia ADER are o revistă şi organizează frecvent evenimente în filialele din România şi din străinătate.

Un articol din ultimul număr al revistei ADER arată că Neculai Onţanu a avut pe 16 februarie o intâlnire de lucru cu ministrul Energiei, Anton Anton.

Onţanu nu mai are în acest moment nici o calitate oficială, dar surse politice susţin că el îl controlează pe actualul primar al Sectorului 2, Mihai Toader.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

 1. O inca incercare vetusta de a mai ciuguli ceva din banul public,batranilor,mergeti la vot si atat!

  • Draga Raducu,
   Nu înțeleg de ce trimiti la vot numai pe cei bătrâni!?
   Cei tineri ce cusur au?
   Sau sugerezi ca toți cei bătrâni votează numai cu loazele de politicieni?!
   Cred că trebuie să-ți revizuiește serios modul de gandire. După cum s-au văzut în ultimii 27 ani, atât neparticiparea tinerilor la vot cât și votul multora dintre ei pentru psd si alde, la ultimele alegeri, a contribuit la permanentizarea hotiei, abuzurilor si sărăciei în această țară – Romania

 2. Un plus pentru acronimul recursiv, ceva gen GNU ( = GNU is not Unix). Probabil involuntar, dat fiind publicul tinta. Mai bine ii spuneau ONTANU (Ontanu Neinspirat Traseaza Astazi Noul UNPR).

 3. ….actualul primar al sectorului 2 a fost întotdeauna …a cincea roata la caruța…Câțiva ani în urma …venea la audiențe în locul primarului si eficiența lui consta în a spune ca….”‘ nu-i permite legea..”‘…….!?!?!?

 4. Mi se pare inspirata ideea, poate ca in felul acesta se mai raresc voturile veteranilor iliescieni din PSD , care sufoca democratia din Romania. E un fel de PONTA , Da doamne sa iasa ceva distructiv pt pseudocomunistii lui Dracnea !!!! I.O. NT

 5. Daca faptele s-au prescris, nu inseamna ca Ontanu nu mai este infractor, mai ales daca decizia nu este definitiva.
  De procesul lui Sorin Oprescu nu se mai aude nimic, se asteapta sa i se prescrie si lui infractiunile???!!!