G4Media.ro

Municipiul Bistrița, la un pas de carantină, anunță instituția prefectului

Municipiul Bistrița, la un pas de carantină, anunță instituția prefectului

Municipiul Bistrița este la un pas de carantină, după ce marți a ajuns la o incidență a cazurilor COVID de 5,53 la o mie de locuitori, a anunțat instituția prefectului Bistrița-Năsăud.

„Numărul cazurilor de infectări cu SARS-Cov-2 se apropie de un prag critic ce poate atrage în perioada imediat următoare instituirea carantinei zonale!”, a precizat prefectura pe pagina de Facebook.

„Nerespectarea măsurilor individuale de protecție este factorul care stă la baza răspândirii cazurilor de îmbolnăviri. Comitetului Județean pentru Situații de Urgență îi revine responsabilitatea de a implementa măsurile legale care se impun pentru a contribui la limitarea răspândirii virusului pentru protejarea cetățenilor. ‼️ Amintim că măsurile de carantină zonală implică, printre altele, restricționarea circulației în afara municipiului!”, mai scrie prefectura.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat, marți, că Departamentul pentru Situații de Urgență a cerut carantinarea localităților care au peste 6 cazuri la mia de locuitori.

Citește și

Dominic Fritz anunță că este inevitabilă carantinarea Timișoarei, care se apropie de 6 infectări la mie / Departamentul pentru Situații de Urgență a cerut carantinarea localităților care trec de acest prag

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter