G4Media.ro

Monitorizare TV. Nelu Tătaru și Alexandru Rafila, protagoniștii emisiunilor de luni seara…

Monitorizare TV. Nelu Tătaru și Alexandru Rafila, protagoniștii emisiunilor de luni seara de la posturile TV. Politizarea managementului spitalelor, subiectul central al dezbaterilor

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru (PNL), și medicul Alexandru Rafila (PSD) au fost protagoniștii emisiunilor de luni seara de la posturile TV. Politizarea managementului spitalelor a fost din nou subiectul central al dezbaterilor. Cei doi au schimbat pe rând studiourile televiziunilor de știri și au susținut, fiecare, necesitatea depolitizării funcției de manager în sănătate. Infrastructura precară din sistemul medical, precum și lipsa de personal sunt alte probleme acute în sănătate, iar ministrul Tătaru a anunțat că se încearcă aducerea înapoi în țară a medicilor români plecați în străinătate.

Dacă n-ai timp seara de televizor, ne uităm noi pentru tine. Toate declarațiile relevante făcute de principalii candidați la parlamentare și informațiile de campanie reflectate la principalele televiziuni de știri în emisiunile de seară le găsești aici. G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer a lansat secțiunea ”Monitorizare TV Parlamentare”. Iată principalele evenimente de luni seara de la TV:

sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Comandantul suprem Iohannis nu-si recunoaste vina dezastrelor din cluburi, restaurante și spitale cum acuza Tatar.

 2. PNL și PSD: ba tu, ba tu, ba pe-a mă-tii. Atâta știu, atâta pot, atât fac! Hai să le aruncam la canal și să tragem apa după ele! Votați cât mai mult USRplus dacă vreți să mai sperați la ceva! Nu are de unde veni din altă parte schimbarea!

 3. Ma bate gandul spre USR.

 4. Declaratiile ministrului Tataru sunt… Dar mai bine sa nu scriu cum sunt, ca imi trec numai vorbe rele prin cap. Spun asta pentru ca nu are rost chiar deloc sa discutam de ce declara cei de la PSD.

  Dar cumva ce face ministru e prea mult. A numit in mai, el personal, un sef de pompe funebre la conducerea spitalului din Piatra Neamt. Da, chiar ministerul sanatatii, condus de Nelu Tataru a facut asta pe 17 mai 2020. Acum vine si ne spune ca trebue depolitizare. Sa nu iti vina greata?

  „Nelu Tătaru: În momentul în care o administrație locală numește politic un manager de spital, putem asista la tragedii”

  Aoleu, deja e prea mult. Cand guvernul Ciolos si ministrul Vlad Voiculescu au propus prin Oug 79/2016 sa se schimbe modul de selectare a sefilor spitalelor (concursuri, incompatibilitati cu claitatea de membru de partid, etc) cine a votat impotriva? Cine? CIne? PSD cot la cot cu PNL cot la cot cu UDMR. 230 de voturi impotriva, 31 de voturi pentru.

  Da, partidul domnului Tataru a refuzat sa renunta la controlul politic asupra spitalelor, cot la cot cu PSD-ul.. Acum domnul Tataru are revelatii.

 5. Fara politica in sanatate , educatie , administratie si in celelalte domenii lucrative.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.