G4Media.ro

Nelu Tătaru: În momentul în care o administrație locală numește politic un…

Nelu Tătaru: În momentul în care o administrație locală numește politic un manager de spital, putem asista la tragedii, cum s-a întâmplat la Piatra Neamț

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și candidat PNL pentru Camera Deputaților, a declarat luni seară la Realitatea Plus că în momentul în care o administrație locală numește politic un manager de spital, pot exista tragedii, cum s-a întâmplat la Piatra Neamț:

“Sănătatea și educația nu au culoare politică. În momentul în care politic o administrație locală numește un manager de spital, normal că și-l asumă politic, dar și-l asumă și ca susținere în activitatea medicală desfășurată. În condițiile în care acel manager pus politic își asigură o echipă, la fel pusă politic de un director medical, sau un director financiar contabil, atunci privim neîncrezători spre viitorul acelei unități medicale. Dar ce este cel mai rău, putem privi cu tristețe spre activitatea din acel spital și spre un act medical, oricât ar vrea corpul ăla să îl dea, are anumite limite. Și putem asista la tragedii, cum s-a întâmplat la Piatra Neamț”, a declarat Nelu Tătaru.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Sa-mi arate un manager de spital care nu a fost numit politic cel putin in ultimii 5 ani. Poate la Cucuietii din Deal unde nu merge nimeni.

  2. Ce se naste din pisici, şoareci mănâncă!

  3. Ce baiat destept… Nea tataru, in tomania orice numire in functie se face POLITIC! Asa cum ai facut si tu in conducerea si in consiliile de administratie ale companiilor din subordinea ministerului sanatatii! Si asa cum se face peste tot, de la curtea de conturi, consiliul legislativ, banca nationala, ancom, tarom, cfr la spitale, scoli, regii de stat etc.

  4. Sau la Suceava?!

  5. Nu toți politicienii sunt șpagari notorii ca Pintea, Beuran, Oprescu, etc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.