G4Media.ro

Ministrul Tanczos Barna sustine propunerea ca vechimea în domeniul gospodăririi apelor să…

Sursa foto: Facebook Tanczos Barna

Ministrul Tanczos Barna sustine propunerea ca vechimea în domeniul gospodăririi apelor să rămână un criteriu pentru ocuparea funcţiilor de director al Administraţiilor Bazinale de Apă şi al Sistemelor de Gospodărire a Apelor

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, susţine cererea liderilor sindicali din Administraţia Naţională Apele Române ca vechimea în domeniul gospodăririi apelor să rămână un criteriu pentru ocuparea funcţiilor de director al Administraţiilor Bazinale de Apă şi al Sistemelor de Gospodărire a Apelor (SGA).

Ministrul de resort a discutat miercuri cu reprezentanţii federaţiilor sindicale din ANAR despre veniturile instituţiei, structura bugetului şi salarizare, precum şi despre soluţii privind creşterea bugetului instituţiei, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului.

„Susţin cererea legitimă şi firească a liderilor sindicali ca experienţa profesională (vechimea) în domeniul gospodăririi apelor să rămână un criteriu pentru ocuparea funcţiilor de director al Administraţiilor Bazinale de Apă (#ABA), respectiv a celor de director al Sistemelor de Gospodărire a Apelor (#SGA). Noul contract colectiv de muncă trebuie încheiat cât mai rapid şi trebuie să includă şi acest criteriu. Este exclus ca această instituţie să revină la scandalurile din 2020, nu permitem deprofesionalizarea acestei instituţii. Acum, când vedem cu toţii cât de importantă este apa, această resursă nepreţuită, sistemul are nevoie de specialişti”, a declarat ministrul la finalul întrevederii, conform Agerpres.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Vechimea?Unde?In PSD sau in PNL?Salaj.

  2. YöY! Nöi vrüt vechime de minimüm 10 ani cu executare la mänüit drujba! YöY! Prea mültzi ürși măi să vine la nöi Printz von Liechtenstein să dea shpăgi la nöi. YöY!