G4Media.ro

Ministrul Sănătății: „Este necesar ca în aceste două săptămâni critice să menținem,…

Ministrul Sănătății: „Este necesar ca în aceste două săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată, restricțiile și regulile de distanțare socială”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis și el un mesaj public, cu ocazia Paștelor sărbătorite de catolici și protestanți, îndemnând la responsabilitate și la cumpătare. Este foarte necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată,  restricțiile și  regulile de distanțare socială, arată ministrul.

„Stimați concetățeni,

Intrăm în perioada Sărbătorilor Pascale, unii dintre noi așteptând Învierea Domnului, ceilalți Sărbătoarea Floriilor. Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa. Este Sărbătoarea familiei celebrată întotdeauna  împreună cu cei dragi. Anul acesta este unul special, în care trebuie să înțelegem că vom sărbători altfel, spre binele nostru și al apropiaților. Viața noastră s- a schimbat, trăim vremuri de nesiguranță, cu restricții pe care nu le credeam posibile. Din nefericire, în această luptă am pierdut vieți și unii dintre noi sunt acum în doliu, iar alții  îngrijorați pentru cei care luptă cu boala. Dragi români, este necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată,  restricțiile și  regulile de distanțare socială, chiar dacă este şi mai greu în acest momente. În acest fel vom salva viețile noastre și ale apropiaților și ne vom reuni curând sănătoşi. Gândurile mele se îndreptă către toți cei care lucrează acum pentru noi in toate domeniile de activitate. Un gând special către toți colegii mei din sistemul sanitar care se află în linia întâi și cărora le doresc putere de muncă și le solicit ca în aceste zile de grea încercare să dea, încă o dată, dovadă de responsabilitate și solidaritate. Întotdeauna personalul medical a știut să răspundă prezent și să își onoreze meseria. Numai împreună vom putea să trecem de această perioadă și vom putea face ca, anul viitor, să ne strângem în brațe cu ocazia Sărbătorilor Pascale”, a transmis ministrul.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Am asa o impresie ca ordonanta 9 va scoate pensionarii din case la intervale orare propice talhariilor asupra lor de catre diasporezii care si-au terminat stocurile de lebede cu care au revenit in tara.

 2. Dle ministru, cum aparati bucurestenii de prosteala Firea-Cercel ? Nu cred ca ne lasati sa ne aparam cu furci si topoare de afaceile celor doi, de a participa la justificarea transferului de genti negre (si) pe motiv de coronavirus ?!

 3. ….ar lucra mulți, dar prin măsurile DRACONICE, împiedicați aceasta. Imi pare foarte rău că Nu lăsați oamenii să muncească, aceia ce vor si încă mai au unde. Nu stiu ce veti face cînd ajungeți la fundul sacului!

  • Ei nu au un fund al sacului !! Intrebarea e ce facem noi ? Ei ce draci sa faca , isi cara salariile si pensiile cu roaba…. Iar noi, ne ducem si noi dupa cei dusi deja intr-un fel sau altul…………

 4. Ne spuneti dle ministru , sa nu aglomeram spitalele, sa comunicam cu medicii de familie !! Corect ar fi daca nu ati stii si dvs ca medii de familie nu sunt diagnosticieni, (in cazul meu, care am schimbat trei chiar nu sunt nimic)si ca putem dintotdeauna lua legatura cu ei doar de luni pana joi, intre orele 9 si 15 (cu noroc) !! De joi dupa masa si pana luni dimineata, nada, zero , chiar si asa de forma , cum o mai fac unii dintre noi dar cei care au probleme, cei la care se manifesta probleme noi, sau unele neglijate, ce fac ??!! Ca ei nu se pot face că fac, ca ratații numiti medici de familie ?!!

 5. Rog DSU, sa ia in considerare pentru pensionari un ecart de timp necesar de doua ore dimineata de la ora 10.00 la 12.00, si unul dupa amiaza de doua ore incepand cu ora 15.00 la 17.00.
  Pensionarul la ora initiala 11.00 la 13.00 se pregateste si el de masa, nu sa alerge dupa ce pune pe masa,apoi dupa ce doarme doreste si el sa ia putin aer de primavara.
  Oricum cele doua ore, chiar daca te deplasezi la cumparaturi cu masina, nu stii ce cozi gasesti pe la piete si magazine?
  Mutumesc! DSU.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.