G4Media.ro

Ministrul Culturii, testat pozitiv la COVID-19: ”M-am izolat imediat” / Va lucra…

Ministrul Culturii, testat pozitiv la COVID-19: ”M-am izolat imediat” / Va lucra în regim de telemuncă până luni

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunţat joi seară că a fost testat pozitiv la COVID-19, fiind în regim de telemuncă până luni, când expiră carantina legală, anunță Agerpres.

„După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităţilor curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală. Am mai avut un episod de Covid-19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuşi Omicron se descurcă mai bine… Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aştept întoarcerea între colegi”, a scris Romaşcanu pe Facebook.

Ministrul Culturii regretă că a ratat „săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naţionale”.

„Ceea ce regret nespus este că am ratat una dintre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă săptămână din anul unui ministru, săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naţionale. Am lipsit de la decorarea cu Ordinul Steaua României de la Cotroceni a marelui Gheorghe Zamfir şi a legendarului actor Constantin Codrescu, printre alţii, la propunerea Ministerului Culturii. Am ratat un superb concert al Orchestrei Metropolitane Bucureşti sub bagheta lui Daniel Jinga, cu Paula Seling, la Buzău. Am ratat întâlniri deosebite cu omologul meu Sergiu Prodan de la Chişinău (ciudat, o singură cultură, doi miniştri…), cu membri ai Academiei Române, şi, cel mai trist, am ratat prezenţa la superbul spectacol ce va avea loc sâmbătă, pe 15 ianuarie, la Teatrul Naţional, dedicat Zilei Culturii Naţionale. La TNB va concerta orchestra Operei Naţionale sub bagheta lui Tiberiu Soare împreună cu artişti ai Operei, vor recita actori de calibru români şi moldoveni, va fi minunat! Vă invit să urmăriţi pe TVR sau la Radio România Cultural evenimentul. În rest, să avem sănătate şi să ne revedem curând!”, a mai scris Lucian Romaşcanu.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Da, are gripa. Altceva?

  2. Vai, ii curge nasucul? Sa se izoleze imediat. Dar nu-i cu boosterul la zi? 🤣 Grava boala psihica e CoVidul asta. 🤣

    • Vedeți că până la urmă ați făcut și dvs? Chiar dacă ziceați că aveți imunitate de turma.

  3. Eu sunt adevăratul Draggy, pro.stul site-ului. Recunosc că sunt slugă și că postez pentru 50 de bani, dar trebuie cumva să-mi plătesc facturile mărite de catre alianța PNL-USR-UDMR.

  4. Cum se face că nu a crăpat nici un politician sinistru de Covid ? E cam selectiv virusul ăsta.
    Văcăroiu, Dorneanu, Isărescu, Iliescu, Dan Voiculescu, are de unde alege.