G4Media.ro

Mii de suporteri și sportivi din Timişoara au protestat faţă de lipsa…

sursa foto: Primăria Timișoara

Mii de suporteri și sportivi din Timişoara au protestat faţă de lipsa infrastructurii sportive

Mii de iubitori de sport, sportivi şi antrenori, s-au adunat la protestul organizat joi seară în centrul Timişoarei, în urma apelului făcut de Drukeria, suporterii echipelor de fotbal din Timişoara. Ei sunt nemulţumiţi că oraşul nu are infrastructură sportivă, iar stadionul stă închis de câţiva ani din cauza stării de degradare în care se află, transmite News.ro.

Joi seară, iubitorii de sport din Timişoara s-au adunat în Piaţa Unirii îmbrăcaţi în tricouri alb-violete, roş-galbene sau vişinii şi au cerut construirea de baze sportive, un nou stadion sau o sală polivalentă.

Primii care au sosit la protest au fost copiii de la cluburile Politehnica, Ripensia, CFR şi Galaxy Timişoara, precum şi reprezentanţi ai echipelor de baschet sau rugby, dar şi sportivi din comuna Giroc de lângă Timişoara.

Printre cei prezenţi s-au aflat şi actualul antrenor al Braşovului, Dan Alexa, sau foştii fotbalişti Octavian Popescu sau Cristian Scutaru.

Protestatarii au pornit apoi din Piaţa Unirii, spre Piaţa Victoriei, unde au desfăşurat bannere cu mesaje precum: ”Timişoara anti-sistem, NU anti performanţă” sau ”Timişorenii vor infrastructură, NU doar pe hârtie sau din gură”.

Din Piaţa Victoriei, suporterii şi sportivii s-au dus spre Primăria Timişoara, apoi spre sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria, care a transmis Primăriei Timişoara, Consiliului Judeţean Timiş şi parlamentarilor de Timiş un document cu întrebari concrete şi idei despre cum ar putea fi ridicat nivelul sportului în oraş.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Se pare că liderii ăștia aleși pe principiul ‘namț corect’ sunt de fapt niste țepari. Rămâne să descoperim al carui interese le servește acest primar. Că președintele țării am văzut.