G4Media.ro

Mihai Chirica publică un mesaj despre Mihai Viteazu fără să citeze sursa…

Sursa foto: captură video

Mihai Chirica publică un mesaj despre Mihai Viteazu fără să citeze sursa inițială, un preot/ Primarul Iașului l-a apărat pe Nicolae Ciucă de acuzațiile de plagiat: ”Intervenție subversivă la securitatea statului”

Mihai Chirica a publicat în urmă cu cinci zile, pe Facebook, un mesaj despre Mihai Viteazu fără să citeze sursa, deși textul este copiat integral de pe internet și apare întocmai pe mai multe site-uri, cu două zile înaintea mesajului primarului Iașiului, semnalează reporteris.ro.

Mesajul inițial apare pe site-uri din Târgu Ocna, Botoșani, Harghita sau alte site-uri religioase. Câteva dintre acestea citează un mesaj de pe Facebook al preotului Teodor Ciurariu. Mihai Chirica nu citează însă pe nimeni.

Primarul Iașului l-a apărat pe Nicolae Ciucă de acuzațiile de plagiat, spunând că este o ”intervenție subversivă la securitatea statului”, mai scrie reporteris.ro.

mihai chirica primaria iasi mihai viteazu
 

Citește articolul integral pe reporteris.ro.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Se astepta cineva la altceva de la acest .izerabil corupt cu un picior in puscarie?!

 2. E plină istoria noastră de ”se spune că…”, fără nici o dovadă concretă. Fabulații naționalist-ortodoxe. Iar ”unirea” lui Mihai Viteazul numai unire n-a fost, decât în mintea dacopaților. E suficient să citim cum se intitula el după cucerire.

  • Decât protestanți fara nici un căpătâi și nebuni, mai bine daci ortodocși. Voi protestanții doar la gură sunteți buni.

  • Și să faceți multe războaie prin alte țări din lume care nu sunt de acord cu viața voastră haotica.

 3. Chirică…imaginea pnl-ului. Inscrisuri obscene pe peretii unei latrine publice.

 4. Cine se ia de mCiuca se ia de Stat. 🤣
  Mai stim pe cineva care spunea ca „L’État, c’est moi”.
  Visul dictaturii n-a parasit niciodata PSD-ul si PNL-ul.

 5. Chirica arata cel mai bine mizeria morala si coruptia PSD si PNL, cele doua partide care l-au sustinut si il sustin in continuare!

 6. Un om care nu știe să exprime corect două fraze și are probleme grave și cu cititul poate concepe o lucrare științifică? Cele 42 de pagini plagiate au fost introduse de cel care i-a făcut lucrararea.

 7. Daca nu ii iese cu astia sare in barca AUR.

 8. Pe mine chiar nu ma intereseaza, Iesenii l-au votat au tot dreptul sa se spele cu el pe cap. De multe ori ne eschivam si spuneam ca toti fura, sunt niste nenorociti, ca nu aveam ce vota. Ei bine, asa sa ramaneti cu el pana cand nu o sa mai aiba ce sa fure si o sa inceapa sa fure de prin casele voastre.

 9. Chirica ramane liber si la sefia Iasului inca 2-3 mandate, saracilor, panarame de babute sau filosofi inchipuiti ce sunteti!!!

 10. Mâncați voi toți mult ccccaaaavacca lăsați-vă de bere și prostimii că nu ajungeți să lămuriți acea epocă ! Nu ați fost acolo și nu sunteți în măsură să scoateți concluziî lăsați paharul prostiei că faceți mult rău viitorului !!!