G4Media.ro

Mesajul lui Iordănescu pentru fanii români înainte de Euro-2024: Echipa are nevoie…

Meciul amical de fotbal dintre nationala de fotbal a Romaniei si nationala de fotbal a Bulgariei, in pregatirea Euro 2024, in Bucuresti, Stadionul Steaua, 4 iunie 2024, Inquam Photos / Enache Cosmin

Mesajul lui Iordănescu pentru fanii români înainte de Euro-2024: Echipa are nevoie de voi mai mult ca oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor

Selecţionerul Edward Iordănescu a transmis un mesaj pentru suporteri înainte de Euro-2024, afirmând că naţionala are nevoie de fani tocmai atunci când lucrurile nu merg prea bine, transmite News.ro.

”Avem nevoie de voi, suporteri români, în număr cât mai mare şi cât mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa naţională în ultimii 8 ani. Eu sunt pregătit să îmi prezint regretele în faţa voastră pentru toţi aceşti ani dacă e nevoie. Dar să nu uităm că echipa de acum, aceşti băieţi, această generaţie specială a pus şi pune în luptă tot ce are mai bun. În frunte cu inima ei. Şi să nu uitam că suntem la EURO de pe primul loc în calificări şi neînvinşi. Aşadar, aceşti băieţi merită cu adevărat suport şi încredere. Avem în faţă o sărbătoare a fotbalului pentru care suntem pregătiţi să dăm totul şi să luăm înapoi cât mai mult !! Pentru noi şi pentru voi !! Dar vă şi rog ceva! Să nu uităm că echipa are nevoie de voi mai mult ca oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor, avem nevoie de voi să interveniţi ştiind că un simplu strigăt pentru România ne dă o putere imensă. Ca să continuăm lupta şi să o întoarcem în favoarea noastră. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decât oricând. Naţionala + Suporterii Români = o singură inimă ”, a scris selecţionerul pe Facebook.

România debutează la Euro-2024, luni, 17 iunie, cu Ucraina, la Munchen, de la ora 16.00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. sa-l cheme pe babasha sa le canta imnul national .. poate se motiveaza si baetii …si nu iau bataie chiar tare :)))

  2. Facem jumi- jumă salariul și indemnizațiile voastre? …daca tot suntem in echipa!

  3. Draga Iedy. Cum poti tu sa zici ca aceasta generatie e speciala? Da, e special de slaba. Cum poti tu sa vii sa impui un lustragiu de banci de rezerve la o echipa obscura de prin Portugalia pe post de lider? Basca ii mai dai si nr.10. Faci selectia dupa cum dicteaza „Rejele” si niste impresari, fosti puscariasi. Asta vrei tu sa fie reprezentativ pentru tarisoara noastra? Esti constient ca doar hazardul a facut sa ne calificam la acest campionat european. Sper sa nu se intample ceea ce spuneau unii internauti : „Lasa autocarul pe avarii ca nu stam mult!”.