G4Media.ro

Meciul Hansa Rostock – Hamburger SV, din Bundesliga 2, întrerupt din cauza…

Sursa foto: Captură video

Meciul Hansa Rostock – Hamburger SV, din Bundesliga 2, întrerupt din cauza unor maşinuţe cu fumigene care au intrat pe teren / Patru din cele cinci meciuri din Bundesliga de sâmbătă au fost întrerupte de proteste

Meciul din Bundesliga 2 dintre Hansa Rostock şi Hamburger SV a fost întrerupt, sâmbătă, din cauza unor maşinuţe cu fumigene care au intrat pe teren, relatează BBC, transmite News.ro.

Două maşinuţe au intrat pe teren în minutul 10, degajând fum albastru şi alb.

După o scurtă întrerupere, stewarzii au dat cu piciorul maşinilor înainte de a le îndepărta pentru ca jocul să poată fi reluat. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Scene similare au avut loc în toată Germania, în semn de protest faţă de o propunere de vânzare a unei participaţii la drepturile de joc din Bundesliga unui investitor de capital privat.

Patru din cele cinci meciuri din Bundesliga de sâmbătă au fost întrerupte de proteste, fanii aruncând monede de ciocolată şi bile pe teren.

Protestele sunt un răspuns la un plan al DFL, grupul de cluburi germane care organizează Bundesliga, de a vinde o cotă de 8% din viitoarele drepturi TV în schimbul unei infuzii de capital pentru a ajuta la comercializarea şi promovarea campionatului în întreaga lume.

Propunerea a fost aprobată de o majoritate de două treimi din cluburile germane în decembrie, deşi grupurile de suporteri au cerut un alt vot.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...