G4Media.ro

Măsuri de siguranță la Washington: 6.200 de membri ai Gărzii Naționale, desfășurați…

Măsuri de siguranță la Washington: 6.200 de membri ai Gărzii Naționale, desfășurați pentru următoarele 30 de zile după violențele de la Capitoliu

Mii de membri ai Gărzii Naţionale vor fi desfăşuraţi la Washington DC, pentru următoarele 30 de zile, perioadă care va acoperi ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden, după ce sute de manifestanţi pro-Trump au reuşit să pătrundă miercuri în sediul Congresului SUA pentru a bloca procedura de certificare a rezultatelor alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie, transmite dpa, citată de Agerpres.

Aproximativ 6.200 de militari din unităţi ale Gărzii Naţionale din statele Maryland, Virginia, Pennsylvania, New York şi New Jersey vor fi desfăşuraţi în capitala federală a SUA pentru a asigura paza Capitoliului. Cei mai mulţi dintre aceştia vor sosi până duminică.

Peste 741 de membri ai Gărzii Naţionale patrulează deja în Washington DC, în a cărui zonă centrală au fost create 30 de puncte de control.

În următoarele 30 de zile, militarii vor lucra prin rotaţie, câte 850 pe o tură de 12 ore, sub un comandament la nivel federal.

Reprezentanţii Pentagonului au fost criticaţi joi de congresmeni pentru faptul că a durat câteva ore până să suplimenteze efectivele Gărzii Naţionale desfăşurate în Washington DC.

Citește și

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. După ce trumptarzii au invadat Capitoliul, şi-au dat seama autorităţile că poate, poate, trumptarzii sunt nişte nebuni periculoşi, după ce i-au tratat cu mănuşi şi au omorât un poliţist.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.