G4Media.ro

Mărturia uneia dintre minorele traficate, obligate să întrețină relații sexuale cu primarul…

Mărturia uneia dintre minorele traficate, obligate să întrețină relații sexuale cu primarul unei comune din Iași: ”Am fost la psiholog, au fost momente groaznice. Nici nu vreau să-mi amintesc ce a fost acolo”

Una dintre fetele care au fost obligate să se prostitueze, pe când era minoră, în sediul Primăriei din Mogoşeşti Siret spune că a mers la psiholog pentru a trece peste trauma acelei perioade, scrie ziarul Adevărul.ro.

Diana avea 17 ani în 2007, atunci când un proxenet din Paşcani a răpit-o de la şcoală şi a dus-o la sediul Primăriei Mogoşeşti Siret pentru a face sex cu primarul.

Mama sa se află la muncă în străinătate şi a confirmat, telefonic, pentru Adevărul, cele relatate de fiica sa. „Diana avea în jur de 16-17 ani, nu avea 18 ani când s-a întâmplat, şi când a ajuns acasă a adus-o şi a aruncat-o în ogradă. Am găsit-o jos, leşinată, în curte şi am chemat salvarea, am dus-o la Iaşi. Era bătută toată. Ştiu că a luat-o din Paşcani şi a dus-o la un primar”, a spus femeia.

„Am fost luată de la discotecă de Buduroi Adrian, împreună cu alte două fete. Am fost duse la Mogoşeşti Siret, la Primărie. Fusese ziua inaugurarea, iar în noaptea aia am intrat acolo, înăuntru. Am fost forţate, am fost luate în maşină şi forţate să mergem acolo. Acolo era primarul, înăuntru, dar mai multe detalii… Nu mai reuşesc să îmi aduc aminte totul cu lux de amănunte. Am găsit uşa deschisă, am scăpat, am fugit. După, am făcut recuperare, mulţumesc lui Dumnezeu mi-am revenit după trauma pe care am avut-o şi acum sunt ok. Nu mai intenţionez nimic să fac mai departe. Nu vreau să îmi aduc aminte nimic. Au fost momente care au fost groaznice. Acum nici nu mai vreau să îmi aduc aminte ce a fost acolo”, a mai declarat fata pentru ziarul Adevărul.ro.

Citește articolul integral pe Adevărul.ro.

sursa foto: Facebook/ Damian Butnariu 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. PNL-eu = PSD-eu !!!

    • Și președintele Colegiului Psihologilor din România a fost la DNA dar nu a vrut sa ne povesteasca de la ăia de pe canapea cum a fost. Ține în el, duce multe. Bani are…

  2. Bă, eu mă ofer să le fac ăstora același lucru și chiar mai mult. Gratis.

  3. Poate il mai întreabă si presa pe Orban și pnleul în legătură cu fără penali în funcții publice. Că e tăcere de mormânt la pnl. Vin alegerile locale și parlamentare, iar în partidele acaparate de interlopi nu pot aduce candidați seriosi. Uite ce mizerii se întâmplă!

  4. Daca primarul era de la PSD, acest articol avea sute de comentarii si injurii la adresa partidului si zeci de mii de share-uri, practic erau pline retelele de socializare cu acest subiect. La ora la care postez, acest subiect are fix 0 SHARES. Acest lucru spune multe despre tabara de postaci ai PNL-ului prezenti intr-un numar coplesitor in mediul online.

  5. Asa se intampla cand baieti vanjosi care ar fi mai potriviti la sapat santuri pe santiere ,la lucrul ogoarelor patriei,la plantat puieti sau la lucrul vitei-de -vie(in regim „zi-lumina”) trebuie sa-si consume energia prin birouri,in chip de politicieni…ca sa culeaga alea trei rosii (roade pentru care a pus-probabil-sa munceasca vreun serb propriu) nu s-a epuizat cine stie ce …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.