G4Media.ro

Mark Zuckerberg: Ne actualizăm politica privind discursul urii și interzicem negarea Holocaustului/…

Mark Zuckerberg: Ne actualizăm politica privind discursul urii și interzicem negarea Holocaustului/ Cine va căuta pe Facebook despre Holocaust va fi direcționat către surse autorizate

Facebook își actualizează politica privind discursul urii și pentru interzicerea negării Holocaustului, a transmis luni, printr-o postare pe rețeaua de socializare, Mark Zuckerberg.

„Astăzi ne actualizăm politica privind discursul urii pentru a interzice negarea Holocaustului. Am eliminat de mult postările care laudă ura sau crimele în masă, inclusiv Holocaustul. Dar odată cu creșterea antisemitismului, ne extindem politica de interzicere a conținutului care neagă sau denaturează Holocaustul”, a scris pe Facebook Zuckerberg.

Acesta a adăugat că oamenii care vor căuta informații despre Holocaust vor fi direcționați către surse autorizate, pentru a primi informații exacte despre aceste evenimente:

„Dacă oamenii caută pe Facebook „Holocaust”, vom începe să îl îndreptăm către surse autorizate pentru a obține informații exacte. M-am luptat cu tensiunea dintre libertatea de exprimare și prejudiciul cauzat de minimizarea sau negarea ororilor Holocaustului. Gândirea mea a evoluat pe măsură ce am văzut date care arată o creștere a violenței antisemite, la fel cum au evoluat și politicile noastre privind discursul urii. Trasarea granițelor corecte între ce este și ce nu este acceptabil în discurs nu este un lucru simplu, dar cu starea actuală a lumii, cred că acesta este echilibrul corect”, a mai adăugat șeful Facebook.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Măcar de ziua Holocaustului.

 2. Să stea liniștit, nu caută nimeni Holocaustul pe Facebook, ce s-a întâmplat a fost în urmă cu 85 de ani, nu mai interesează pe nimeni, doar evreii mai răscolesc povestea, doar doar mai pică ceva

 3. N-ați putea să interziceți și negarea comunismului?

 4. Dar negarea luptatorilor anticomunisti si terfelirea lor ca legionari?????Dar rolul evreilor in impunerea comunismului in Romania???Silence!

 5. Nu inteleg de ce n-ar fi asa cu toate faptele istorice!? De ce doar cu Holocaustul (o masura foarte buna, de altfel)?

  Cum zice @Lucian mai sus: Comunism, de exemplu.

 6. Nici măcar în glumă despre legitimitatea socială a gândirii simpliste a lui Karl Marx. Băi, intelectuali mototoliți în Ps, oamenii simpli omoară în numele unor debitații mistice, științifice, în cele din urma simplu economice.

  însă nici bietul Jung nu a putut oferi leacul bolii sociale induse.

 7. samsimg laic fuck of and mori slou! In moschion.

 8. Elita și finantatorii partidului comunist erau și sânt evrei, globalizarea și digitalizarea sânt comunismul cosmetizat ai acelorași sforari.Holocaustul a fost mecanismul cu care elita sionistă au provocat emigrarea in masa a evreilor împământeniți,mulți dintre aceștia ,oameni cu calități morale și umane deosebite ,Dumnezeu să.i binecuvânteze.

 9. cine e atat de prost incat sa caute X pe facebook in loc sa caute cu un motor de cautare?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.