G4Media.ro

Marian Oprișan le-a scris pe Facebook celor care l-au huiduit la congres:…

Marian Oprișan le-a scris pe Facebook celor care l-au huiduit la congres: Prieteni, nu pot să spun că m-a surprins, dar m-a întristat

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, a transmis un mesaj pe Facebook după ce a fost huiduit de colegii de partid la congresul de sâmbătă, spunând că momentul i-a făcut mai evident motivul pentru care social-democrații au pierdut alegerile europarlamentare.

”Prieteni, în legătură cu reacția de ieri (sâmbătă – n. red.) a unora, de la Congresul PSD, am câteva gânduri de împărtășit! Nu pot să spun că m-a surprins, dar m-a întristat. O tristețe care mi-a făcut mult mai evident însă de ce am fost penalizați de români la ultimele alegeri. Nu ne-a costat doar mesajul, ci și atitudinea. Am decontat cu toții greșelile și orgoliile unora dintre membrii PSD, am primit etichete pentru gravele încălcări ale legii sau ale bunului-simț, am fost atacați și desconsiderați pentru că am fi toți la fel. Nu suntem toți la fel. Dar majoritatea celor care au rămas aici, crezând în continuare în acest partid pe care l-am văzut traversând vremuri și vremuri, sunt din ce în ce mai asemănători în viziune și răspuns. Suntem din ce în ce mai hotărâți să nu mai permitem rabaturi de la minimele principii ale moralității și decenței!”, a scris liderul PSD Vrancea pe Facebook.

Marian Oprișan, a fost huiduit masiv sâmbătă de delegații prezenți la congresul extraordinar al PSD, el fiind împiedicat să-și susțină discursul de la tribună.

Oprișan a fost anunțat ca penultimul vorbitor de la congres de către secretarul general interimar, Rodica Nassar. Când a pornit spre scenă, liderul PSD Vrancea a fost huiduit masiv de cei aproape 4.000 de delegați prezenți la Sala Palatului.

”Bună ziua tuturor!”, a spus Oprișan de la microfon.

”Huooooo! Lasă-ne! Du-te acasă, nesimțitule”, i-a răspuns sala.

”Se pare că nu vor să mai vorbim”, a spus Oprișan contrariat, după care a părăsit tribuna congresului.

Printre cei care l-au huiduit pe Marian Oprișan s-au numărat deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, supranumit ”Mitralieră” și liderul organizației Olt, Paul Stănescu.

Citește integral: VIDEO Marian Oprișan a fost huiduit masiv în congresul PSD și a plecat de la tribună fără a-și putea susține discursul: ”Lasă-ne! Ajunge! Du-te acasă, nesimțitule!”

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. esti amarat, baroane, in nevoie. iti da muma-ta bani de benzina sa bagi in limuzine.

 2. Ba mareane,
  in plan uman iti inteleg frustrarea,
  adeca tu, ceva mai spalat decat alde (sac!) vassilika-docila, plescoiancu, codrina… etc,
  sa fii huiduit la scena deschisa…
  in plan socio-p*litic insa iti si va cam meritati soarta
  ati fost si inca esteti ramasitele unui „sistem” care prin alte parti a fost spulberat demult
  deoarece ati speculat permanent saracia dotarii native si iresponsabilitatea acestei gloate.
  Dar, guess what, ca-n poiezie (ca tot e ziua lb romane la bac)

  Sa tremuri, Zeus, trasnetele-s sparte
  Vulturii morti,
  Spre tine vremea vine de departe
  Cu uruit de roti sa-ti bata-n porti.

 3. Sper să te prindă limuzina aia de lux a lu mă-ta sib roți. Apropo de mă-ta boss, a cumpărat limuzina din pensie? Cred că amântrei stim răspunsul și de unde sunt banii.

 4. Cavalerul Tristei Figuri: marean opresan OT Dealurili Vrancioaii. Si ce o mai fi.

 5. Oprisan a aratat totusi o fata mai umana decat Stefanescu, Plesoianu, Vasilescu et Co, care, daca ar avea puterea in mainile lor, ar reintoarce tara in 24 de ore la teroarea stalinista fara nici un fel de probleme de constiinta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.