G4Media.ro

Marea Britanie anunță 50 de noi sancțiuni menite să diminueze puterea militară…

sursa foto: Pexels

Marea Britanie anunță 50 de noi sancțiuni menite să diminueze puterea militară a Rusiei: „Împreună, nu vom ceda în fața tiraniei”

Ministerul britanic de Externe a anunțat 50 de noi sancțiuni menite să diminueze puterea militară a Rusiei, informează Sky News.

Sancțiunile vizează persoane și întreprinderi care furnizează muniții, cum ar fi sisteme de lansare a rachetelor, rachete și explozibili.

Sursele de venit ale Rusiei vor face, de asemenea, obiectul restricțiilor, inclusiv metalele, diamantele și energia.

„Sancțiunile noastre îl privează pe Putin de resursele de care are nevoie disperată pentru a-și finanța războiul care se zbate. Împreună, nu vom ceda în fața tiraniei”, a declarat ministrul de externe David Cameron.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cât de penibile sancțiunile după ce Rusia i-a scos din UE și prin cozi de topor face politica in UE și SUA.
    Reacțiile Vestului au o notă de donquijotism.
    Penibil, penibil, penibil probabil monstrul de la Moscova se prăpădește de râs și dă un ordin de fabricare accelerată de rachete cu tehnologie europeano-americana cu care să continue distrugerea Europei după transformarea Ucrainei și Republicii Moldova in moloz! 😒😒😒

  2. E timpul pentru ruperea relațiilor economice și diplomatice și evacuarea cetățenilor care încă se mai află acolo. Expulzarea tuturor ambasadorilor, închiderea tuturor punctelor de trecere a frontierelor terestre, aeriane și navale.

    • Pai asta ar insemna, mai voalat, declaratie de razboi si se pare ca nimeni nu are sange in instalatie pentru asta. Adica nimeni nu este dispus sa poarte un razboi cu rusia. Cea mai mare greseala a europenilor. Ar trebui ca toti sa se uneasca si sa intre in Ucraina sa-i dea afara pe rusi. Doar atat, sa-i trimita inapoi in rusia, fara ca trupele sa avanseze vreun metru in rusia, ca sa nu poata guita orcii dupa aceea, ca exista o problema existentiala pentru rusia, sau moscovia cum s-or numi din timpuri stravechi!