G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Totul este în regulă. Mă întorc la treabă! Lui i…

Marcel Ciolacu: Totul este în regulă. Mă întorc la treabă! Lui i s-a făcut rău în timpul conferinței în care prezenta un plan de relansare economică

Primul mesaj al liderului PSD Marcel Ciolacu, după incidentul din conferința de presă în care i s-a făcut rău.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere! Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a scris el pe pagina personală de Facebook.

Spitalul Militar Central a anunțat de asemenea că starea de sănătate a lui Ciolcu este bună, motiv pentru care a fost externat.

Lui Ciolacu i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care anunța un planul de relansare economică.

Planul propus de PSD cuprinde 28 de măsuri economice şi sociale şi 4 obiective pe termen scurt şi mediu: repornirea economiei, protejarea locurilor de muncă, protejarea puterii de cumpărare şi stimuli economici

În acest sens, potrivit documentului intitulat „Repornim România” PSD propune acordarea pentru angajatori a 2.250 de lei timp de 3 luni şi 1.000 de lei pentru fiecare persoană care revine la muncă pentru aceeaşi perioadă, cu condiţia menţinerii locului de muncă timp de cel puţin un an de la data încetării subvenţiei.

De asemenea, PSD mai vrea suspendarea până la sfârşitul anului a impozitului pe venit, contribuţiilor şi taxelor locale pentru companiile din sectorul turismului, transporturilor, Horeca, cosmetică, profesii liberale, dacă menţin locurile de muncă, şi o schemă de ajutor pentru ca oamenii să poată suporta facturile mai mari la energie şi gaze.

O altă măsură vizează acordarea pentru o perioadă de 3 luni a unei indemnizaţii de sprijin în valoare de 700 lei pe lună pentru gospodăriile cu venituri de până la 1.500 de lei pe lună şi de 300 lei pe lună pentru familiile cu venituri de la 1.501 la 2.000 lei pe lună. Aceşti bani vor fi daţi sub formă de vouchere şi vor putea fi folosiţi doar pentru alimente şi medicamente.

PSD propune şi eşalonarea pentru o perioadă de 6 luni a obligaţiilor fiscale pentru firmele afectate, fără penalităţi şi dobânzi, susţinerea activă a mediului de afaceri prin linii de credit finanţate prin băncile cu capital de stat CEC şi Eximbank la dobânzi de maxim 1,7%, termene scurte de plată a facturilor de către stat şi companiile de stat către operatorii economici privaţi şi decontarea rapidă a concediilor medicale.

Social-democraţii mai vor ca exporturile să fie susţinute prin garanţii de stat 100% şi cu credite cu perioada extinsă de graţie fără plata ratelor pe perioada de graţie, să fie flexibilizate clauzele din contractele încheiate în cadrul programului Start Up Nation şi să fie diminuate blocajele financiare prin garantarea cumpărării de creanţe de la IMM de către instituţiile de credit.

Alte propuneri ale PSD se referă la plata la 5 zile pentru produse proaspete şi 15 zile pentru celelalte produse, susţinerea fermierilor care au fost afectaţi de secetă sau de pandemie printr-o schemă de ajutor de stat în valoare de 500 de milioane de lei, dar şi la suspendarea taxelor specifice în sectorul transporturi, dublarea bugetului programului Rabla Clasic şi direcţionarea programului Rabla Plus către achiziţiile de autoturisme exclusiv româneşti făcute de instituţiile publice.

PSD susţine creşterea de 10 ori a plafonului pentru programul Rabla pentru electrocasnice de la 30 la 300 milioane lei în anul 2020 şi susţinerea turiştilor şi a operatorilor de turism printr-o schemă de ajutor de stat potrivit căreia se acordă vouchere de vacanţă care pot fi folosite până la 31 decembrie 2021, precum şi stimularea investiţiilor în cele 31 de staţiuni balneare cu un buget alocat de 1 miliard de euro pe următorii 10 ani.

Sursa Foto: Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

27 comentarii

 1. Ţi-e frică să nu-ţi ia scaunul Veorica Vasilica, Ciolacule!

  • După ce și-a piedut AUTONOMIA dorește să se întoarcă iar la treabă ?
   Adevărat că rugina nu are odihnă !
   La intrarea în spațiul de activitate va trebui supus probei că poate citi TOATE proiectele de lege aflate pe ”ordinea” zilei . Rog ONG-urile și Fundațiile care luminează mintea si limpezesc vederea, ONG-urile care TRADUC efectul legilor votate să pună umărul la acest MARE țel al Camerei Deputaților: Vederea , CITIREA și ÎNȚELEGEREA proiectelor !!
   Mulțumim ANTICIPAT !!!!

 2. Cu alte cuvinte sa ne indatoram cat de mult, ca daca nu producem si cheltuim asta rezulta – o datorie cat toate zilele de mare. Si ca sa fie si mai de efect discursul electoral domnul a dat-o pe lesin. Acum numai lesinati mai trebuie in politica tarii mele, in rest avem de toate. Dispareti pesedei prefacuti, nu mai prostiti pe nimeni.

 3. Ii ajung din urma blesmele oamenilor gazati in 10 august. Daca ar lesina la fiecare minciuna, ar avea PSD un congres de lesinati.

 4. …Hai sictir Vasilica Ciolacea..repetenta clasei ajutatoare …( Decat UE PSD – Dorneni si Renate parasutate )

 5. Invalidul N(R)atiunii! Lui i s-a facut greata de ”programul” psdist de relansare economica. Si a lesinat. Si a facut tahicardie la par. Ca, deh, ”programul” a fost scris la Cina-cea-de-taina in Oficina si, la comanda, asa-zisul presedinte de asa-zis psd a iesit la produs ca sa vada poulimea ce mai cloceste Hydra psd cu trandafiri, cu ras isteric si boldire lacoma. In fine, Urmasul Vomei nomenclaturiste, ciolac – un fel de Demi Moor cu morcovu-n c*r – si-a provocat scarba, de i-a stat voma-n gat si limba-n gura.

 6. La ce ai mancat tu acolo de pe foile aleea, te-a luat cu lesin.

 7. 28 de masuri, 10 pagini de minciuni, Planul Reporneste Romania e pe acelasi stil PSDist: in 2016 se numea „Indrazneste sa crezi”,( slogan AZI disparut de pe site-ul PSD!) si cuprindea 188 de pagini de minciuni, azi Ciolacu il numeste „Reporneste economia” si cuprinde 10 pagini de minciunI!
  Totusi, lipseste ceva: Cresterea punctului de pensie cu 40% din 1 Septembrie 2020, pus de PSD in celebra Lege a pensiilor!
  Ciolacule, ai uitat de Cresterea pensiilor „bunicilor nostri”?!
  Ia uite cele 188 de pagini ale celebrului Program de guvernare „Indrazneste sa crezi” in PSD si comparati cu minciunile de azi ale lui Ciolacu:
  http://www.cdep.ro/pdfs/guv201706/Program_de_Guvernare.pdf

  Azi, Ciolacu a carui „statura” nu e ca a lui Dragnea, vine „decat” cu 10 pagini de minciuni, cu ce difera?!
  Indrazniti sa credeti noi si noi minciuni PSDiste, rupte TOTAL de realitatea romaneasca?!

  • Mai lipseste ceva: evident, Ciolacu NU a spus CATI BANI va Imprumuta Romania si la CE Dobanda si de UNDE pentru „Repornirea” Economiei, prin masurile propuse de PSD!!
   Poate vor sa aduca BANI de acasa liderii PSD, din Averile uriase facute cu bani furati!!!
   Ciolacule, aduceti voi inapoi Banii furati in 30 de ANI ca sa „reporniti” Economia?!

   Si va redau masura 10, cititi si va cruciti:
   10) Sumele prevăzute în Cererile de rambursare a indemnizațiilor pentru Concediile medicale depuse de angajator, se vor DECONTA în Termen de 5 zile lucrătoare de la Inregistrarea acestora.”

   Cat tupeu sa ai sa te bati in piept cu aceasta masura acum, cand la venirea noului Guvern PSDeii din guvernul Dancila NU decontasera Concedii medicale INREGISTRATE in urma cu 9 luni si Indemnizatii pentru cresterea copiilor de aproape 1 an de zile, desi Economia „duduia” zi de zi ca nicaieri in Lume, in plus Guvernul Dancila se Imprumuta aproape zilnic, „pentru Cheltuieli curente”, cum anunta sec de fiecare data la fiecare Imprumut Minsiterul de Finante!?
   Ciolacule, asta patesti daca mai minti!!

  • Repornirea trebuia s-o faca Ciolacii cît timp au fost la putere, nu acum la umbra unde e cald si bine dupa ce au jefuit tot.

  • @distinsă madam Lili, deocamdată banii îi împrumută CăCâțu, dacă nu „ie” cu supărare! 😀 😀

  • @Dorel Epifanel
   Pifane e cu mare supărare pentru că după jaful PSD suntem forțați să ne împrumutăm pentru cheltuieli nu pentru investiții .
   După mintea lui Dragnea trebuia să prăduim si rezerva de aur.
   Acesta este motiv de MU13

 8. Se intoarce la munca, adica la furat! Nu am auzit sa aiba o meserie, ca cei mai multi pesedei. Trantori in parlament sau senat de zeci de ani. Ce mizerabil!

 9. Planul lui ciolacu prevede : sa se dea una,sa se dea alta,sa se mai dea si una,sa se mai dea si alta,sa se amane incasarea impozitelor,sa se amane plata altor obligatii fiscale.Da de unde bai ciolacule ,de unde sa se dea?

 10. Eu v-am zis ca dracii-s rezistenti!

 11. Ce faceti voi, astia din PSD_ALDE_PRO RO_UDMR si altii din alte partide se cheama treba sau munca? Luati multi bani nemunciti, ticalosilor!

 12. da’ daca tot l-au prins la spital, de ce nu l-au barbierit? I-au facut ECG, CT, realPCR, i-au masurat tensiunea, glicemia, colesterolemia si alcoolemia, da’ l-au lasat sa arate ca un neandertalian! omul in necaz trebuie ajutat!

 13. I s-a facut rau cand a vazut si el ce prevede planul PSD.

 14. Fiu de jeggeneral.comunist, esti rusinea buzaului si a tarii! Marsh fmm cu bobociii tai cu tot si cu sie.si cu mm ! Jeg umanoid!

 15. Mai lipseste ceva: evident, Ciolacu NU a spus CATI BANI va Imprumuta Romania si la CE Dobanda si de UNDE pentru „Repornirea” Economiei, prin masurile propuse de PSD!!
  Poate vor sa aduca BANI de acasa liderii PSD, din Averile uriase facute cu bani furati!!!
  Ciolacule, aduceti voi inapoi Banii furati in 30 de ANI ca sa „reporniti” Economia?!

  Si va redau masura 10, cititi si va cruciti:
  10) Sumele prevăzute în Cererile de rambursare a indemnizațiilor pentru Concediile medicale depuse de angajator, se vor DECONTA în Termen de 5 zile lucrătoare de la Inregistrarea acestora.”

  Cat tupeu sa ai sa te bati in piept cu aceasta masura acum, cand la venirea noului Guvern PSDeii din guvernul Dancila NU decontasera Concedii medicale INREGISTRATE in urma cu 9 luni si Indemnizatii pentru cresterea copiilor de aproape 1 an de zile, desi Economia „duduia” zi de zi ca nicaieri in Lume, in plus Guvernul Dancila se Imprumuta aproape zilnic, „pentru Cheltuieli curente”, cum anunta sec de fiecare data la fiecare Imprumut Minsiterul de Finante!?

 16. Al dracului! N-ai murit? Jigodie PSD-ista ordinara!

 17. Rachiuuuul duce la desfidratare,lipotimie !!!!

 18. ciolacu e blestemat, semnele sunt clare. Cind a vazut ce aberatii citeste i s-a facut rau instant. PSD nu este in stare sa ofere solutii pentru ei, daramite pentru Romania.

 19. @Dorel Epifanel:

  Catu,
  Ca cacatu.
  Dar si tu Epifanel
  Nu esti decat un cacatel !

 20. Da’ ce treaba zici ca faci?

  „Toata ziua, ai n-ai treaba,
  Stai in cur si faci o … treaba”

  …N-am gasit alta rima!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.