G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Realegerea președintelui Recep Tayyip Erdogan oferă garanția dezvoltării în continuare…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu: Realegerea președintelui Recep Tayyip Erdogan oferă garanția dezvoltării în continuare a Parteneriatul nostru Strategic, în cadrul NATO

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este unul dintre primii lideri români care a reacționat după ce președintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan, și-a revenidicat victoria. ”Realegerea președintelui Recep Tayyip Erdogan oferă garanția dezvoltării în continuare a Parteneriatul nostru Strategic, în cadrul NATO”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Redăm mai jos integral postarea:

”Turcia rămâne unul dintre cei mai importanți parteneri strategici ai României! Realegerea președintelui Recep Tayyip Erdogan oferă garanția dezvoltării în continuare a Parteneriatul nostru Strategic, în cadrul #NATO.

Menținerea securității la Marea Neagră este vitală în acest context geo-strategic tensionat.

Mai mult, #Turcia este unul dintre partenerii comerciali tradiționali ai României și mizăm pe stimularea relațiilor economie și în viitor.
#Firmele turcești prezente în #România au o contribuție importantă, inclusiv în domeniul infrastructurii de transport, componentă esențială pentru dezvoltarea economiilor noastre.”

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Realegerea președintelui Recep Tayyip Erdogan oferă garanția dezvoltării în continuare a Parteneriatul nostru Strategic, în cadrul #NATO ? sunteti sigur ?

  2. Cine zicea ca Ciolacu nu se pregateste de guvernare?Abia așteaptă s-o „mănance pe pîine”!

  3. Să vorbească și ‘nea Ciolacu… politicianul lui pește…

  4. Ciolacu isi face reclama, va candida la presedintie in 2024, iar voi il veti vota, fiindca pe locul 2 in sondaje va fi George Simion. Intre timp, Drula, singurul candidat cinstit, se va intreba de ce romanii vor numai hoti la putere.

  5. Forțele antidemocratice își strâng mâinile. Pentru că oile îi votează.

  6. Revolutionarul din orasul unde nu s-a tras ,cel ce se ascunde in spatele gheneralului „negociem cedarea…” ne spune cand vine sa dea piept cu guvernarea sau doar miauna de pe margine precum un pisoi speriat?

  7. asta a vorbit , fix ca sa nu taca … daca tacea … cum garanteaza dezvoltarea nato, unu care e mai prieten cu orcii si putin decat cu lumea occidentala?