G4Media.ro

Maraton cultural online de la Sibiu, de Ziua Europei, pentru cadrele medicale…

Maraton cultural online de la Sibiu, de Ziua Europei, pentru cadrele medicale din linia întâi

Un maraton cultural online va fi susținut din Sibiu, pe 9 mai, de Ziua Europei, începând de la ora 10.00, pentru cadrele medicale din linia întâi, sub titlul „Sibiu, oraș european solidar prin cultură!”.

„Ne păstrăm optimismul, în aceste vremuri extrem de complicate! Pandemia cu care ne confruntăm dovedește că ne unește mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată! Suntem departe unii de ceilalți, dar împreună, mai uniți ca niciodată! Radu Nechifor, alături de artiștii Filarmonicii de Stat Sibiu, cei ai Teatrului de Balet Sibiu, dar și reprezentanții Centrului pentru Creație ”Junii Sibiului” și ai Casei de Cultură a Studenților, vor participa, de Ziua Europei, la un maraton cultural extraordinar desfășurat exclusiv online”, anunță organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

„9 mai, Ziua Europei, va fi sărbătorită la Sibiu, în condiții speciale, în ton cu vremurile prin care trecem. Nu renunțăm la cultură, chiar dacă pandemia de coronavirus ne ține, momentan, departe unii de alții. Profităm de beneficiile internetului și, într-un eveniment maraton, artiștii sibieni își unesc forțele pentru a transmite un mesaj de recunoștință, unitate și solidaritate față de toate cadrele din LINIA ÎNTÂI, indiferent că vorbim de cele sibiene, române sau europene”, mai arată organizatorii.

Evenimentul LIVE va lua startul sâmbătă, la ora 10:00, și va cuprinde recitaluri și momente artistice succesive, susținute de Radu Nechifor, Filarmonica de Stat Sibiu, Teatrul de Balet Sibiu, Centrul pentru Creație ”Junii Sibiului”și Casa de Cultură a Studenților. Transmisiune LIVE pe www.livestreamromania.ro

Sursa foto: Facebook

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Buna ziua!Debutează cu „Tanar de Sibiu”?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.