G4Media.ro

Ludovic Orban, atacuri fără precedent la PSD: „Ăștia sunt demenți, nu știu…

Facebook

Ludovic Orban, atacuri fără precedent la PSD: „Ăștia sunt demenți, nu știu ce înseamnă afacere / Nu poți să pui premier o profesoară de lucru manual / Dragnea nu suportă decât oamenii mai proști decât el”

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a lansat sâmbătă un atac fără precedent la PSD. La o întâlnire a filialelor PNL din zona sud-est la Murighiol, Orban i-a calificat pe PSD-işti drept „demenţi” pentru modificările în cascadă la Codul Fiscal şi le-a spus liberalilor că „PNL va câștiga următoarele alegeri”.

„La o creștere economică de 7%, profitul firmelor pe ansamblul economiei a crescut cu doar 2%, adică profitul firmelor în anul 201, când teoretic trebuia să avem o creștere a profiturilor măcar apropiată de creșterea economică, creșterea profiturilor firmelor a fost mai mică decât rata inflației, adică profiturile au fost mai mici în 2017 față de 2016”, a spus Orban în deschiderea discursului său, potrivit unui comunicat al PNL.

„Este o nebunie generalizată. L-am văzut ieri pe Teodorovici că anunță iar o modificare a Codurilor fiscale. Domnule, ăștia sunt demenți, ăștia nu știu ce înseamnă afacere, ăștia în viața lor nu și-au făcut un plan de afaceri, cred că nici în familia lor nu și-au făcut un plan de cumpărături pentru că nu poți să schimbi de pe o zi pe alta. În 2017 a fost schimbat Codul fiscal de 115 ori. Gândiți-vă ce nebunie, ce neîncredere, ce bulversare în fiecare companie la fiecare modificare a Codului fiscal, modificări dramatice”, a mai spus Orban.

Şeful PNL a continuat cu un atac la premierul Viorica Dăncilă şi la unii miniştri, despre care a spus că „eu nu cred că a existat vreodată în România, după Revoluție, atâta prostie în guvern. Pe cuvântul meu, nu poți să pui prim-ministru profesoară de lucru manual. Ministrul de Interne, măcar o punea pe cealaltă care a fost secretară la școala din Videle. Cum să pui ministrul Economiei, păi numai te uiți cât a avut între momentul în care a terminat liceul și momentul în care a terminat facultatea”.

Orban şi-a încheiat discursul cu un atac la Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Dragnea este paranoic. Dragnea nu suportă decât oamenii mai proști decât el. Dragnea, dacă vine și îi spune unul la ureche – vezi că Fifor, nu zic întâmplător lucrul ăsta, vrea să-ți ia locul, păi îl execută instant pe omul respectiv. Deci este ceva, a distrus complet orice fel de logică în materie de numire a oamenilor. Nu mai contează criteriile de competență, de experiență profesională, managerială. Cât de prost să fii, dacă ești sluga lui Dragnea și dacă asculți poruncile lui Dragnea, ești bun pentru orice poziție în România”.

Foto: Ludovic Orban (sursa: Facebook)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Ce discurs poate sa aiba Sica Mandolina ,si cu postarea tineretului liberal despre DECRETEI , cred ca o sa le mearga din bine spre mai bine .

  2. Vorbe goale.

  3. Furtună într-un pahar cu apă :)) Abia acum s-au prins liberalii că-s alţii mai „dotaţi” decât ei?

  4. Daca o zicea N Dan, Barna sau Ciolos ziceați „mama, ce opoziție avem!”. Fac pariu! M-am săturat de ipocrizie și subiectivism! Da, liberalii au făcut alianță cu pesedeu’, dar și Monica Macovei, când a candidat la PE in 2009, partidul ei era la guvernare cu pesedeu’lui Geoană. Pe Ciolos l-a adus Tăriceanu in politica, samd! Sincer, dacă de exemplu, la primăria Bucureștiului, opoziția nu-și pune candidat UNIC -dintr-un singur tur -Firea va ieși la pensie de la primărie!

  5. Mandolinel are dreptate