G4Media.ro

Ludovic Orban: Am fost scuipat, înjurat, lovit de protestatari AUR

sursa foto: Captură video

Ludovic Orban: Am fost scuipat, înjurat, lovit de protestatari AUR

Ludovic Orban a declarat miercuri dimineață că a fost agresat „de protestatari AUR” în timp ce voia să intre în Parlament.

„Am fost scuipat, înjurat, lovit, au intervenit jandarmii, deși eu nu am solicitat lucrul acesta, dar au intervenit din cauza violenței. Protestatari AUR, cea mai mare parte ai protestatarilor sunt membri AUR, care au și fost asmuțiți împotriva mea”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

„Când am plecat de la poarta unde nu mi s-a permis accesul ca deputat, a trebuit să traversez Izvorul. Pur și simplu am fost agresat fără niciun fel de motiv când mă deplasam. Această agresiune a fost produsă de oameni din AUR care au fost asmuțiți împotriva mea”, a mai declarat deputatul Forța Dreptei.

Publicitate electorală

Jandarmeria Română a transmis că protestul nu este declarat:

„În legătură cu manifestațiile aflate în desfășurare la Palatul Parlamentului, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: În curtea obiectivului, are loc o manifestație de protest formată din invitați și membri ai unei formațiuni politice. În același timp, în exteriorul curții, se desfășoară o adunare publică nedeclarată, formată din alți membri ai aceleiași formațiuni politice, precum și simpatizanți ai acesteia. Manifestanților aflați atât in interiorul curții Palatului Parlamentului, cât si în exterior, li s-a adus la cunoștință că activitatea desfășurată nu îndeplinește condițiile legale, însă aceștia și-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul”.

Tot miercuri dimineață, Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, a declarat pentru G4Media că o femeie care apare pe o listă cu colaboratorii partidului extremist AUR a fost prinsă miercuri la controlul obligatoriu de la intrarea în sediul Parlamentului cu patru gloanțe. Numele femeii este Elena Ariadna Cîrligeanu, a declarat Simonis. Potrivit unui comunicat AUR, ea figurează că membru al  Biroului Național de Conducere al partidului.

Partidul extremist AUR cere printr-un comunicat de presă ca ”autoritățile competente” să clarifice de urgență incidentul petrecut la Parlament în care a fost implicată Elena Ariadna Cîrligeanu, pe care comunicatul AUR o identifică drept ”colaboratoare a partidului”.

”Erau brelocuri, suveniruri. Au scos o invenţie, că băgăm armament”, a declarat George Simion, care protestează miercuri în fața Parlamentului împreună cu mai mulți simpatizanți împotriva unor proiecte legislative.

  • Toate detaliile aici

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Bagati tunurile de apa pe ei direct ca sa se racoreasca putin.

  2. doar pe aia de la PeeeSeeeDeeee nu ii scuipa, in rest toti sunt cei rai care au distrus romanica lor draga

  3. Huliganii AUR sunt lăsați de PSDNL să-și facă de cap, ca să votăm PSDNL în 2024.