G4Media.ro

Judecătorii au respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată / Fostul…

Judecătorii au respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată / Fostul șef PSD poate face contestație

Ora 13.56: Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea lui Liviu Dragnea de liberare condiționată. dar fostul președinte PSD poate face contestație la Tribunalul București. Magistrații au respins cererea ca ”neîntemeiată”. Judecătoria Sectorului 5 arată în decizie că Dragnea poate cere din nou liberarea condiționată după data de 27 iunie 2021.

Minuta ședinței:

Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU.
Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021.
În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.
Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.
Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2021.

Articol inițial: Procesul fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, care solicită Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat condiţionat din închisoare, a început marți dimineața la judecătoria sector cinci din Capitală. Fostul lider PSD execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Avocata Flavia Teodosiu și-a argumentat cererea în fața instanței afirmând, între altele, că Dragnea ”a fost stăruitor în munca, are aviz favorabil în unanimitate” și că ”există și o hârtie de la o firmă dispusă să îl angajeze pe domnul Dragnea.”

Procurorul DNA a cerut respingerea cererii pe motiv că Dragnea nu a dat dovezi temeinice de îndreptare, iar faptul că apreciază că a fost condamnat politic ”denotă că nu a înțeles sa se conformeze normelor de drept”. Procurorul a amintit și faptul că anul trecut a acordat un interviu neautorizat. DNA a mai solicitat amânarea eliberării condiționate cu șase luni.

Cele mai relevante momente din timpul procesului

Avocata Flavia Teodosiu se adresează instanței: Dacă domnul Dragnea va dori, va da o declarație. Va rog sa aveți însă în vedere ca vechiul cod nu obliga la audiere. În consecință, va rog sa ii permiteți a-și exercita dreptul dacă vrea.
Dragnea: Eu nu am auzit ce ați spus…
Judecător: Dl procuror a solicitat audierea dvs, care este poziția dvs fata de condamnarea pe care o executați.
Dragnea: Da, doamnă!

Instanța respinge proba, față de obiectul cererii, petentul poate sa spună pe fond care este atitudinea față de pedeapsă.

Avocata Flavia Teodosiu: Va rog să admiteți cererea de eliberare condiționată. În această cauză se aplică vechiul cod penal, a executat 2/3 din pedeapsă și a dat dovezi temeinice de îndreptare.
Avizul penitenciarului spune că Dragnea a avut comportament în general pozitiv, multiple recompense, a participat la programe și activități lucrative, comisia a aprobat în unanimitate eliberarea condiționată.

Flavia Teodosiu: Pe toată perioada detenției lui Dragnea i s-au încălcat drepturile (la munca, la sănătate). Nouă luni nu a putut munci, a putut ieși la aer numai o ora pe zi, i s-a agravat boala de care suferea anterior încarcerării. Hotărârea pronunțată săptămâna trecută impune compensarea cu zile câștig din muncă pentru perioada când nu i s-a permis, în mod nelegal, să muncească.

Ar fi putut să se adreseze instanței cu cerere de eliberare condiționată încă de acum doua luni, dacă nu exista acea situație. A cerut încă din iulie anul trecut un consult medical, a beneficiat de el abia în decembrie. A stat în carantina de 3 ori, o data pentru covid, ulterior fără explicații, deși testele erau negative.

Va rog sa constatați ca sunt îndeplinite toate condițiile, a fost stăruitor în munca, are aviz favorabil în unanimitate, este necesară decizia de admitere a cererii.

La dosar găsiți dovada achitării prejudiciului, deși nu este obligatorie pe vechiul cod. Exista și o hârtie de la o firmă dispusă sa îl angajeze pe domnul Dragnea.

Procurorul DNA: Sunt îndeplinite condițiile din lege. Dar noi apreciem că nu a dat dovezi temeinice de îndreptare, instanța ar trebui să se raporteze și la persoana condamnatului.

Nu e relevant ca a fost recompensat, provine dintr-un mediu cu o bună educație, a avut un comportament normal.

Nu vedem cum această persoană condamnată a fost la activități destinate în principal condamnaților pentru violență, cu o educație precară, nu vedem cum l-ar fi putut îndrepta.

Faptul ca el apreciază ca a fost condamnat politic denotă că nu a înțeles să se conformeze normelor de drept.

Anul trecut a acordat un interviu neautorizat.

El a contestat însăși temeinicia hotărârii de condamnare, care ar fi fost motivată politic, iar asta înseamnă că nu-și atribuie nicio culpă, prin urmare nu ar avea de ce sa-și schimbe optica, apreciem că pedeapsa nu și-a atins scopul.

Faptul că a avut probleme în penitenciar, legat de exercitarea unor drepturi, considerăm că nu este relevant din perspectiva legii.

Cerem Respingerea cererii.

Liviu Dragnea: Nu am auzit ce a zis parchetul, nu mă pot referi. Îndeplinesc condițiile, am stat destul in penitenciar, nu cred ca pot fi un pericol pentru societate.

Instanța a rămas în pronunțare.

Context

Dragnea a depus cererea de eliberare condiţionată pe 12 aprilie, iar instanţa a stabilit termen pentru soluţionare în data de 27 aprilie.

Fostul lider PSD nu va ajunge la instanță, acesta urmând să fie audiat prin videoconferință, au declarat surse pentru G4Media.

Miercurea trecută, Comisia de liberare condiţionată de la Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru ieşirea din detenţie mai devreme a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, constatând că sunt îndeplinite toate condiţiile legale, a anunţat avocatul Flavia Teodosiu.

De asemenea, vinerea trecută, Judecătoria Sectorului 5 a admis o contestaţie depusă de Liviu Dragnea şi a obligat Penitenciarul Rahova să îi recunoască fostului lider PSD şi zilele de muncă ce ar fi putut fi prestate în închisoare. Dragnea a dat în judecată Penitenciarul Rahova, susţinând că ar fi pierdut aproape 50 de zile de libertate din pricina faptului că nu i s-a mai permis să muncească în spatele gratiilor. Practic, el a cerut să îi fie recunoscute şi zilele de muncă pe care nu le-a prestat efectiv, dar care pot fi luate în considerare la calcularea fracţiei de 2/3 din pedeapsă atunci când se va discuta cererea de eliberare condiţionată.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, unde execută pedeapsa, intentând mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

81 comentarii

 1. si meseria asta de avocat, are niste momenta tare idioate – cred.

 2. Da,da… Sa se duca sa munceasca acolo unde si-a intarcat Dracul copii si si-a dus Mutul iapa si Surdul roata
  Apropo de Drac, @S.C.A.R.A. are o parere bine fundamentata in chestiunea lui Daddy dar momentan lipseste si nu stiu daca pot sa o divulg !
  PS. Stiti ce… se supara, nu se supara dar eu o zic : Ia transmis ca dupa ce iese de sub tutela lui Alifie si Vaselina sa se duca la… Dracu !

  • „Un om nacajit”
   Dupa ce ca a iesit din politica ca un prost (el a zis) si din puscarie o sa iasa tot ca un prost … la termen, adica, spre deosebire de altii mai smecheri.

 3. Sper sa il elibereze sa intre progresistii in fibrilatii.
  Apropo ce se aude cu Clotide , demisioneaza dupa frauda , cica se aud catuse.

  • Care frauda? Aia care o prezinta Antena 3 si Romania TV? Tot prost ai ramas Nicu de la CFR? Tot prost din cate vad!!!! Hai sictir nulitate sociala!!!!

  • Mai degrabă schimba numele: „Fane de la-mpins vagoane” e mai potrivit. Adică cineva care face o muncă fără rost, ca nuca-n perete. Adică nu convingi pe nimeni.
   Cât timp subordonații lui Tudorache au comis posibile infractiuni, doar o instanță din Rusia/Corea de Nord o poate condamna pe Clotilde.
   Cică după ce s-a delectat cu zdrăngănit de bijuterii la kilogram, Tudorache o să se delecteze și cu zdrăngănit de cătușe. 😁
   Sigur, unii îl vor înapoi în primărie, se aude că n-a ciordit destul… 😁

  • mai bine si-l schimba in gigi de la scularie. parca merge mai mult. dupa logica lui (inexistenta), daca vrei ca infractorii sa fie pedepsiti, esti progresist, ca asa se deduce. adica iti place progresul 🙂 :).
   poate ajungi si tu langa dragnea. dar ala iti fura toate vagoanele, ai MARE GRIJA 😀 :D.

  • Nicule, maica-ta trebuia să te fete in Coreea de Nord. Dar a greșit locația.

  • progresistii ??
   De unde ai luat cuvantul asta Nicule ?

  • @Andrei:
   Nicu asta de la Ke Fe Re e de fapt stranepot de sora cu Bozan ala de freca toata ziua biela- manivela in nuvela lui Alexandru Sahia si stra-stra nepot de frate cu Vasile Roaita, ala de-a manglit in 929 sirena de la CFR ca s-o vanda la fier vechi ca nu mai avea bani de bautura si l-au prins jandarmii si i-au tras-o !

   PS. Adica un terchea-berchea !

  • Nicu de la CFR, cu mare stimă și tot respectul.
   Dar, din păcate de acestă Colinde, Armane 😁😁😁nimic, Praful și Pulberea Este, curată albă, imaculata, dar i-mi este frică să nu se Cace păsările, Migratoare, pe Zăpada Albă 🤟👎.

 4. Free Daddy!

 5. asta e tare: „o firma disponibila sa il angajeze” … teldrum cumva? …

 6. Voi astia de la gquatro mediatic, aveati 11 shares la articol, dar a scazut la 10 🙂 ii pica la numaratoare lu daddy cu 1 an si 11 luni de carcera. Sper sa nu publicati comentariul să rămână 6 la socoteală

 7. Sint dezamagit total : numai o firma din peste 600.000 are nevoie de serviciile titanului de tiliorman ?

 8. Un singur comentariu ,dar f. scurt : Dl. Dragnea va reveni si multi vor aplauda ,in special PSD-isti . Dumnealui reprezintä ,, ROMANIA DE AZI ” , s-o purtati cu pläcere .

  • Partidul hotilor si coruptilor are un respect deosebit pentru puscariasii ce poarta papion si costum Armani.

  • singurii psdisti care il vor aplauda sunt aia dati afara de echipele ciolacu si dancila. adica mitraliera, plesoianu si altii. restul sunt mufati oricum la cascaval si nu intentioneaza sa ii dea drumul iar dragnea s-ar baga pe fir.

 9. DNA e tot ca pe vremea lui Băsescu.
  Omul simplu, dar în special cel ratat vrea sânge. Un ratat știe în sinea lui că nu va ajunge niciodată într-un post important sau care să fie tentant pentru alții.
  Un om zdravăn la cap vrea procese corecte indiferent dacă are motive serioase să se îndoiască de nevinovăția inculpatului. Dragnea clar a încălcat legea, dar și-a ispășit pedeapsa.
  PSD iștii așa bandiți cum sunt n-au ținut cu dinții de șefii de partid . Uneori am avut senzația că s-au și implicat din umbră în condamnarea lor. Ce-i al lor e al lor: au pus partidul înainte de oricine și orice și uite că sunt singurii care nici nu s-au corcit cu nimeni și nici nu s-au ascuns sub fusta altora ca golanii lui Băsescu cu tot cu marele lider Emil Boc care în fața lui Băsescu se făcea mai mic decat e. Orban e cel mai prost liberal după Câmpeanu, dar e mai cinstit decât orice basist pe care l- a adus Iohannis în PNL doar ca să câștige el președinția . PD desprins din PSD și devenit mai apoi PDL ca să i se șteargă urmele a fost întotdeauna performant in campania electorala, dar după aia a dat cei mai mari hoți și obraznici. La obrăznicie i-a surclasat acum USR .
  Deci nu înțeleg de ce se face atâta tam tam că iese Dragnea din pușcărie că nu suntem un popor de cretini să ne explice presa cum stau lucrurile.
  Noi nu suntem diaspora așa că să nu ne mai plictisească cu de-astea.

  • De ce???!…Nemernicul ăsta a legiferat pt hoți și tâlhari! A bătut premeditat oameni cinstiți în 10 august!A fraudat prin Teldrum fonduri europene în timp ce critica Uniunea Europeana și practic aproape ne-a scos din lumea civilizată! A condus țara pe persoană fizică! Un maaaaare HOȚ!

  • Delia, esti pesedista de epoca noua Adusa de Sociologul ala al vostru de la Cluj ? Nu de alta dar iti pute totul in afara PSD si PNL ! Doar ca iti pute intr-un limbaj mai spalat !

   Ia zi-ne in clar, ce vrei ?

  • MAI LASA NAIBA BAUTURA…

 10. Care conditii sunt indeplinite de Dragnea, pentru liberarea conditionata? Conditiile sunt trecute in codul penal si in legea de executare a pedepselor. Sunteti siguri ca le indeplineste? Ceva ma face sa cred ca cel putin una nu este indeplinita. Mai studiati domnule procuror! Mai studiati! E pacat!
  Cum e cu faimoasa conditie cel condamnat se află în executarea pedepsei în regim semideschis sau deschis? Ca parca a fost condamnat la regim inchis. S-au schimbat regulile? Cand a trecut la regim deschis sau semideschis?
  GHINION!

  • Noul Cod Penal cere asta, pe vechiul cod nu era o asemenea conditie. Faptele lui sunt comise anterior 2014, deci e pe vechiul cod mai favorabil. Asa e cand toti nejuristii isi dau cu parerea

  • Daca tot e sa discutam si sa despica firu-n patru: pentru a beneficia de eliberare conditionata nu era cumva necesar ca cel condamnat sa-si accepte vinovatia – am gresit, onorata instanta, va rog sa-mi dati ocazia sa ma indrept – pentru ca altfel, o data pus in libertate va fi dispus sa repete faradelegile pentru care a fost condamnat.
   Pai, dom profesor voiculescu a tipat tot timpul in gura mare ca a fost condamnat pe nedrept, la fel si bombonel cel cu ouale nenumarate si altii si altii; si tot au fost eliberati (ne)conditionat dupa mai putin de o treime de stagiu. Si cu prejudiciul nereperat. Sau nerecuperat, cum o fi.
   Bine, dragnea si este mai prost (gura pacatosului) nu l-a dus mintea sa scrie si el o carte, ceva. El tot la saiba si la ciocane…

 11. Haaa vă e frică, că iese mustăciosul și pune sula pe voi CURcubeilor 🤣

  • Mai exact ce o sa facă? Și din ce postura? parlamentar nu mai e, membru de partid nu, etc

  • Mai exact o să vă dea cu știuca peste mălin bot

  • ‘ete că n-a ieșit!

  • Apropos de curcubeu, mai mult mi-e teama de ceea ce a învățat Dragnea în pușcărie. Viața i-a oferit plăceri unde s-a așteptat mai puțin. 😁😁😁
   Mustața aia zgâria rău, așa-i? A trebuit să o dea jos, cumva… 😎

 12. Dinti de Grebla e de domeniul trecutului in politica. I-a ajuns !
  Daca nu a scapat el necondamnat cand era mare si tare, avea guvernul lui, ministrii lui de justitie avea Parlamentul lui care putea da ce legi voia si Curtea lui Constitutionala, ce o sa faca acum, fara partid, fara guvern, fara Parlament.

  Eu cred ca o s-o asculte pe Irinuca si o sa mearga sa-si faca dintii in Brazilia vreo cateva luni si dupa aceea vede el daca se mai intoarce/

  PS. In vecii vecilor Ochi de Peste Mort n-o sa se mai „sacrifice” pt poporul roman !

 13. De ce???!…Nemernicul ăsta a legiferat pt hoți și tâlhari! A bătut premeditat oameni cinstiți în 10 august!A fraudat prin Teldrum fonduri europene în timp ce critica Uniunea Europeana și practic aproape ne-a scos din lumea civilizată! A condus țara pe persoană fizică! Un maaaaare HOȚ!

 14. Instanta sa fie corecta, sa tina cont de adevar si nu de presiuni. Libertate pentru un om care a facut ceva pentru pentru poporul nostru si pentru Romania ! Dumnezeule fa bine, acolo unde oamenii vor sa faca rau !

  • Tu nu ești reală. Iar dacă ești, atunci ești mai proastă decât grebla.

  • Făi femeie,acum în post urzicile și leurda se mănâncă nu se fumează!!!!!

  • Din cate stim noi, Dragnea a avut raport, acum mai putin de un an, dupa interviul dat Ancai Alexandrescu. De asemenea, nu a anuntat nimeni daca i-a fost schimbat regimul de detentie si pariez ca e tot la inchis – daca ar fi trecut la semideschis, ar fi fost mutat la Jilava. In concluzie…decizia mi se pare argumentata.

  • @Miha(ha)ela: (Dragostea mea):
   Nu cumva esti Irinuca si i-ai sarit in aparare ? Pt poporul roman, putea dracului sa se spele pe dinti pt ca pe unde trecea era jale in jurul lui : „florile se ofilea,/ paserile cadea/ si romanu patimea/,viata din el se ducea.//

   PS. Deci lasa-ne si falseaza la alta masa !

   PPS. Si nu il amesteca pe Dumnezeu in afacerea asta sulfuroasa !

 15. Chemați l pe portocală să l bage și pentru restul de dosare să trăiți bine!

 16. Hop, uite si pupincuristii PSD, nulitatile societatii, toti golanii, asistatii sociali, ciorditorii, trantorii, postacii platiti, in general oameni fara discernamant, coloana vertebrala, spalati pe creier; despre onoare nici nu mai vorbesc ca nu stiti voi cei aia!!!! Nu mai trebuie sa scriu aici numele ca va stiti cu totii!!! Sa sustitii un astfel de personaj indiferent de ce si cum inseamna ca aveti grave probleme la mansarda. PATETIC!!!! Aici se ajunge atata timp cat societatea romaneasca a fost distrusa din temelii timp de 30 de ani, incepand cu scoala, atata timp cat spalatii pe creier urmaresc cu fidelitate Antena 3, Romania TV si altele, atata timp cat pe facebook, youtube postarile persoanelor care au ceva inteligent de spus, oamenilor cititi, de calitate au cateva mii de vizualizari si aprecieri, iar ale nulitatilor, ”manelistilor”(si nu ma refer la cei care fac muzica de calitate care, canta cu adevarat manele), etc reusesc sa adune sute de mii de vizualizari ce pretentii sa mai avem….Trist

 17. Fereasca Dumnezeu de libertatea sau munca hotului.

 18. De la totzi baietzii pentru jupanul Liviu , se stie

 19. Desi este bandit de rang inalt este prost de bubuie. I-au „uns” toti calea pana la instanta si el se apuca sa declare ca a fost condamnat politic si a fost inchis pe nedrept? Rar mi-a fost dat sa intalnesc un asemenea specimen. D-asta s-a inconjurat de toti oligofrenii cu care au dat lovitura in Statul Roman pornind de la DNA, Justitie, PNDL, Teldrum si mult, multe alte escrocherii. L-a ajutat Judecatoria Sector 5 nelegal, l-au ajutat baietii din penitenciar degeaba. Cat o fi impins escrocul asta peste tot sa-si cumpere influenta. El plangea ca nu a fost lasat sa munceasca, dar il durea spatele si nu putea munci. Jeg mincinos. La Rares Bogdan inainte de alegerile din 2016 jura cu mana pe programul de guvernare. Spitale regionale, nivel de trai. Vrajeala pentru prosti, el a prosperat, altii au strans din buci. Eliberat infractori extrem de usor este tot opera nemernicului astuia. Acolo sa-i ramana oasele la puscherie. Ce ironie a sortii sa te nasti in Gratia si sa te bage dupa ea.

 20. ACEST MARTIR AL ROMANIEI. EROUL NATIONAL LIVIU DRAGNEA

  • …far măreț, titan al cinstei, Ceahlău al probități morale, stima noastră și mândria!

 21. …far măreț, titan al cinstei, Ceahlău al probități morale, stima noastră și mândria!

  • radem noi radem, dar e un om cu o multime de distinctii, e un adevarat mamut:
   Distincții (conform Wikipedia):

   2001 – Cetățean de onoare al Comitatului Leon, Florida, SUA[12]
   2003 – Oscarul pentru excelență, pentru recompensarea personalității anului în județul Teleorman[12]
   2004 – Diplomă de excelență, acordată de Federația Autorităților Locale din România, pentru recompensarea celui mai activ președinte de consiliu județean[12]
   2007 – Medalia de onoare „Prieten al comunităților evreiești din România”[107]
   2014 Cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș[108]
   Ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni”, acordat de Patriarhul Daniel[68]
   2016 – Compasul Ierusalimului, acordat de Congresul Evreiesc European[109]
   2018 – Medalia Democrației, acordată de Andrian Candu, președintele Parlamentului Republicii Moldova[110] (haha, culmea fix in 2018, anul acelui 10 august, a devenit campionul democratiei)

   deci este un campion al onoarei si al excelentei – este un detinut onorabil si excelent.
   oare cei care i-au decernat acele distinctii cum se simt cand vad ca au decorat un puscariabil?

   Tot pentru fapte deosebit de meritoase, el si copiii lui au intedictie in SUA „pentru implicarea în acțiuni de corupție semnificativă” (tot Wikipedia glasuieste asta).

 22. În regimul comunist al lui Ceausescu, individul ăsta care a vrut să ne scoată din U.E. si a legiferat doar pentru hoți, era împușcat fără judecată.

  Un infractor a carui fapta afectează o persoană sau două, poate că merită indulgenta de la societate, dar unul a carui faptă afectează populația unei țări întregi (cu excepția hoților din politică și nu numai) merită pușcărie pe viață !

  P.S. Toți cei care au altă părere vis-a-vis de această postare, sunt fie rude ale lui Dragnea, fie proști, fie hoți, fie pesedisti….

 23. Le e frica de el. La cum guverneaza centru dreapta modern, in 2024 Dragnea e la Cotroceni.

  • Cimitirul din Cotroceni. Daca nu exista deja, pana-n 2024 se va face.

  • angajat la cotroceni ca portar, sau mester la atelierul auto, ca a invatat meserie bratara de aur in puscarie.

  • Justiția trebuie sa fie corecta pentru toți oamenii. Să judece conform codului penal. Fără ordine de la Cotroceni. Aștept să îi văd închiși pe cei care au distrus vieți și din cauza corora au murit oameni.

  • si cand te-ai trezit, era dimineata. da, stim, e vechi filmul.

  • @Marin – Pai, conform codului penal, nu poti sa spui public ca judecatorii sunt corupti ca au dat o sentita politica etc. si pe urma sa vii sa ceri eliberare conditionata ca, vezi Doamne, ti-ai insusit moral pedeapsa. Pai daca nu recunosti sentita de ce sa cersesti eliberarea? Daca avea, stiti voi ce, se pisa pe eliberarea lor ca, de, e falsa condamnarea 😀

  • nea Marin, tocmai aia s-a intamplat, s-a judecat conform codului penal. dragnea a distrus vieti. nu vorbim de grozaviile pentru care nu a fost inca condamnat. ci de speta curenta pentru care zace in inchisoare: a mediat mentinerea fictiva a doua persoane pe cate un post din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. ori directia aia se ocupa tocmai de ajutorarea celor vulnerabili si expusi. acele doua posturi au ramas vacante faptic si ocupate doar pe hartie. deci cei afectati sunt niste copii amarati, cu care viata a fost si asa aspra, care nu au mai beneficiat de ceea ce zicea fisa acelor posturi ca trebuie sa beneficieze.

   oricum in justitie nu exista nicio clauza care zice ca daca altul a furat mai mult ca tine atunci nu mai esti asa de vinovat. asa ca argumentul ca altii care au distrus vieti (dragnea a distrus multe vieti, familii destramate cu parinti care au mers sa lucreze afara din tara) si din cauza carora au murit oameni e nul.

 24. Pt fesenistul Nicu de la CFR :
  „Conservatori vs Progresisti !
  Uite ca comunitatea LGBT de la Rahova in frunte cu Alifie, nea Vaselina Unguent si Ulei de motor, y compris cu Niveea a avut castig de cauza si Daddy mai sta macar o tura !

  PS. Curaj Daddy suntem cu gandul alaturi de tine !
  PPS. Salutari si din partea lui @S.C.A.R.A. Nu ti le poate transmite personal asa ca fac oficiul asta eu !

 25. Avem mii de hoți din clasa politica si asa zisi oameni de afaceri cu sume mari de bani, lăsați liberi sau nici măcar deranjați.
  Nu imi e simpatic psd sau Dragnea, dar este o mizerie justiția din România

  • si care e mesajul dumitale? sa il lase pe saracul sa mearga acasa? pai da nu era vorba ca e justitia oarba? sa o luam pe sentiment? bine, hai sa o luam pe sentiment: angajarea aia fictiva a distrus vieti de copii. era vorba de un post care se ocupa de copii institutionalizati, si care era ocupat doar fictiv. adica doar fictiv se ocupa cineva de copiii aia.
   fapta e deosebit de grava, oricine ar fi fost faptuitorul si sa nu fie din politica deloc.

 26. Delia, esti pesedista de epoca noua Adusa de Sociologul ala al vostru de la Cluj ? Nu de alta dar iti pute totul in afara PSD si PNL ! Doar ca iti pute intr-un limbaj mai spalat !

  Ia zi-ne in clar, ce vrei ?

 27. Cel mai urat dintre romani, sper sa ramai in puscarie si sa nu mai auzim de tine niciodata.

 28. Mustăciosul iese când deja în țară hoardele neomarxiste au defrișat și ros tot, piatra cubică de pe aviatorilor se va calcifia la Viena și știuca de la cotroceni va mușca nada de la plm

 29. Intrebarea mea este: lui Nicolae si Leana nu le-au dat dreptul la contestatie (cu urmarile pe care le stim).
  Lui Dragnea de ce ii da dreptul la contestatie?
  Toti apartineau aceleasi caste de ‘nemuritori’ cind se aflau la putere.

 30. Ochii de pește mort vrea acasă ca să ii „rectifice chiuloasa” la aia mică.
  De bală cred că s-a săturat.

 31. Stai acolo până expira termenul stabilit de instanță de judecată!

 32. Ei acum chiar că au făcut din el exact ceea ce și-a dorit.
  Prostul ăla de avocatel care acum e sef de justiție ce speră să obțină cu asta.? Doar 900 000 de alegători s-au deranjat pentru ei. Acum vor fi 900 001 și ăla va fi exact Dragnea că așa proști nu mai pupă a doua oară.

 33. Vino, dragul meu, că am să-ţi spun ceva!

 34. Daca iese din puscarie Draknea o sa fie jale pe piata pieselor auto. Dupa experienta in atelierul penitenciarului la munca cu flexul, este expert. Seara lasi masina in parcare si dimineata o gasesti fara motor dar cu o carte de vizita pusa in locul lui. Serviciul Come to Daddy pe stanga.

 35. Infractorul Dragnea ar trebui sa-si execute integral pedeapsa,dar sa fie judecat in celelalte dosare!

 36. A mai buna veste a zilei!
  Merge livache ca un cersetor ca ti scarba sa dai peste el in tramvai sau la wc.
  Si acolo tzapa. Nu se aproba… sa tot auzi asta a n a oara trebuie sa fie greu pt el.
  Stim noi oamenii de teapa lui. Cum mai blestema si Udrea, ai ai.

 37. Lasa-ti-l la puscarie. Sa fie un exemplu pentru ceilalti.
  Nimeni pe lumea asta nu a mai pomenit persoana care sa plece din functie atat de mare in stat, direct la inchisoare. Daca avea un pic de bun simt sau i-ar fi pasat de tara, nu ar fi canalizat atata ura din partea noastra.

  • Salut !
   Nu mai bun exemplu de la Johanis ?
   Furam fiecare cste o casa-doua, sau echivalent,
   adica, dreptate pentru toti .

  • nu se mai gata retorica asta cu 6 case? cei care au lansat aceasta retorica nu au dovedit nimic, instanta i-a dat castig de cauza, nu a dovedit nimeni ca e o fapta ilegala la mijloc. si nu vorbim de procese in care pe fond e vinovat dar a scapat pe ceva chichita tehnica, cum sunt scapati mafiotii psd de ani intregi. ba ca s-a schimbat completul, ba ca sri nu are voie sa produca probe, ba ca nu erau corect asezate astrele cand a fost arestat.

   oricum, asta e argumentul clasic de gradinitar al aparatorilor mafiotilor psd: „de ce nu va luati si de nu stiu care?”. „altii au furat mai mult si aveti treaba cu al meu”

   dom’le fiecare raspunde pentru ce face. nu e unul mai putin vinovat din cauza ca si altu a facut nustiu ce. momentan, articolul curent e despre nenea dragnea. care a facut si a dres.

  • Pai… ca sa dau si eu o replica lui Lache asta, eu nu am nici o treaba cu Johannes, i-am dat vot doar pt ca Dancila mi-a cerut un vot negativ 😉
   Si ca sa continui paralela cu ura, Dragnea ne-a scos in strada, Dragnea a amenintat procurori si judecatori. Dragnea si-a pus oameni in toate functiile posibile si a vrut sa ne seteze noua parcursul tarisoarei. 10 ani de acum incolo o sa tot reparam ce a stricat omul asta in 3 ani cat a condus Romania.
   Nu ar mai trebui sa iasa din inchisoare vreodata.

 38. Daca tot e sa discutam si sa despica firu-n patru: pentru a beneficia de eliberare conditionata nu era cumva necesar ca cel condamnat sa-si accepte vinovatia – am gresit, onorata instanta, va rog sa-mi dati ocazia sa ma indrept – pentru ca altfel, o data pus in libertate va fi dispus sa repete faradelegile pentru care a fost condamnat.
  Pai, dom profesor voiculescu a tipat tot timpul in gura mare ca a fost condamnat pe nedrept, la fel si bombonel cel cu ouale nenumarate si altii si altii; si tot au fost eliberati (ne)conditionat dupa mai putin de o treime de stagiu. Si cu prejudiciul nereperat. Sau nerecuperat, cum o fi.
  Bine, dragnea si este mai prost (gura pacatosului) nu l-a dus mintea sa scrie si el o carte, ceva. El tot la saiba si la ciocane…

 39. „Faptul ca el (Liviu Dragnea – n. red.) apreciază ca a fost condamnat politic denotă că nu a înțeles să se conformeze normelor de drept”,a declarat procurorul….Actualii procurori calcă semeț pe urmele foștilor procurori securiști …Ei și-au propus să creeze omul nou docil și ascultător ca în comunism ….Bravos națiune , pușcăria a devenit un mediu de educare elevată ….🤣🤣🤣…în care se formează omul nou docil și ascultător deciziilor abuzive ale Justiției ….În timp ce încrederea românilor în Justiție este sub 35%

  • si care ar fi dupa tine criteriul pe baza caruia ar trebui sa dea drumul mai repede din puscarie nelegiuitilor? un criteriu trebuie sa fie. sau sa le dea la toti drumul mai repede? dragnea a incalcat regulile cat a fost in puscarie, a dat un interviu desi nu avea acest drept. a fost inclusiv penalizat pentru asta. deci nu putem vorbi de buna purtare. atunci pentru ce sa ii dea drumul mai repede? de mila?

 40. Jale mare pe dreapta !!! Toti cei care au alte opinii, sunt catalogati drept prosti, comunisti, PSD-sti. O calitate a omului educat este respectul pentru opinia celuilalt, iar libertatea de expresie este garantata de Constitutie. Sau nu mai conteaza nimic pe lume in afara de rautatea, extremismul si violenta lor de limbaj ? Despre haosul de la guvernare generat de personaje sinistre, incapabile sa gestioneze, nu au aflat nimic ?