G4Media.ro

Kremlinul denunță o „angajare directă” a Occidentului în războiul din Ucraina, după…

Sursa foto: Unsplash / Paul G

Kremlinul denunță o „angajare directă” a Occidentului în războiul din Ucraina, după anunțurile privind livrările de tancuri grele

Kremlinul denunţă joi livrarea unor tancuri de luptă moderne de către Occident Ucrainei drept o ”implicare directă” în războiul dintre Rusia şi Ucraina, relatează CNN.

”Există declaraţii constante ale capitalelor europene, ale Washingtonului, potrivit cărora trimiterea unor sisteme de armament Ucrainei, inclusiv tancuri, nu înseamnă în niciun fel o implicare a acestor ţări sau a alianţei în ositilităţile care au loc în Ucraina”, declară într-o conferinţă de presă Dmitri Peskov.

”Nu suntem absolut deloc de acord cu asta. Tot ceea ce face alianţa este perceput ca o implicare directă în conflict. Noi vedem că ea creşte”, avertizează el.

Peskov face aceste declaraţii după ce Germania a anunţat că urmează să furnizeze Kievului 14 tancuri de tip Leopard 2A6, din stocul Bundeswehr (armata germană), şi a decis să-şi autorizeze aliaţii din Occident care dispun de aceste tancuri de fabricaţie germană să facă la fel.

Statele Unite au anunţat, la rândul lor, că trimit Ucrainei 31 de tancuri de tip Abrams.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Parcă spuneau că este o operațiune specială.

 2. Oh No! ….. A n y w a y….

 3. De obuzele chinezești găsite după „retragerea strategică” a orcilor, nu zice nimic Rusia? Despre dronele de atac iraniene? Tot nimic?

  • Dar despre dronele iraniene?
   Dar despre dronele trimise de Turcia catre Ucraina? Preten Erdogan nu joaca la cacealma si nu gusta glumitele Kremlinului

 4. asa, si ?

 5. Fak rusia! Fak sustinatorii rusi!

 6. Mergeti la 1cm inauntru granitelor voastre cu Ukraina din 1991. Si nu o sa vina peste voi nici macar o musca de handel. E atat de simplu.

 7. Le vor sparge ca pe nuci.

 8. Kremlinul denunță… să denunțe cât vrea, tot un stat invadador rămâne.

 9. Pai, na! Daca v-a mancat in kr… acum o sa va si usture.

 10. occidentul anunta destramarea rusiastanului…si implozia k.kremlinului…‼️‼️‼️‼️‼️‼️

 11. Adevărul este că până la urma ,,buboiul” va exploda și nu știu zău cum o sa ne descurcăm. Timpul o va dovedi. Rușii dacă vor vedea că vor fi învinși vor da cu nucleară și asta va fi sfârșitul.
  Sunt rari care susțin Rusia pe față și altele care una zic și alta fac, Austria, Ungaria și altele …Cred că ar trebui sa ne orientam ce vom face in caz că….
  Încurcate sunt căile Domnului