G4Media.ro

Jucătorul lui Manchaster City, Benjamin Mendy, neagă cele opt acuzații de viol…

Jucătorul lui Manchaster City, Benjamin Mendy, neagă cele opt acuzații de viol / Presupusele sale infracțiuni se întind pe perioada octombrie 2018 – august 2021 / Procesul este estimat să dureze 3 luni

Benjamin Mendy, fotbalist francez care joacă la Manchester City, s-a declarat nevinovat la o a opta acuzație de viol, înaintea începerii procesului său. Mendy negase deja șapte capete de acuzare de viol, un cap de acuzare de tentativă de viol și un cap de acuzare de molestare sexuală, scrie RFI.

Mendy, în vârstă de 28 de ani, a compărut miercuri la prima înfățișare din procesul său, care are loc la Curtea Coroanei de la Chester, la 54 de kilometri sud-vest de Manchester, în nord-vestul Angliei.

Inculpatul este acuzat că a comis infracțiunile împotriva a șapte femei tinere între octombrie 2018 și august 2021. El urmează să fie judecat alături de co-inculpatul Louis Saha Matturie, în vârstă de 40 de ani.

Matturie, din Eccles, Salford, în suburbia orașului Manchester neagă opt capete de acuzare de viol și patru capete de acuzare de molestare sexuală legate de opt tinere. Presupusele sale infracțiuni se întind pe perioada iulie 2012 – august 2021.

Prima zi a procesului a fost consacrată selecției celor 12 jurați, cetățeni trași la sorți, care vor decide vinovăția sau nu a celor doi inculpați. Juriul selecționat este format din opt bărbați și patru femei.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter