G4Media.ro

Italian găsit mort în casă după 6 luni / Omul care deținuse…

Sursa foto: Pixabay

Italian găsit mort în casă după 6 luni / Omul care deținuse un magazin de jucării în Sicilia avea copii și nepoți

Giancarlo Perrotta, un bărbat de 60 de ani, care trăia în Siracuza, oraș în estul Siciliei, a fost găsit mort în propirul apartament la cel puțin 6 luni de la data decesului, anunță Sirsacusa News.

Pentru medicul legist desemnat de procuratură să analizeze corpul, moartea, aproape sigur, s-a produs din cauze naturale nefiind găsite urme de violență fizică.

Condițiile de trai ale bărbatului par să fi fost foarte precare, având în vedere situația de acasă. Giancarlo Perrotta, foarte cunoscut în oraș, condusese anterior magazinul de jucării și bebeluși Joe Cat, din Piazza Del Popolo, notează jurnaliștii italieni.

Autopsia, care va fi efectuată în zilele următoare, ar putea dezvălui cauza și data morții. În rest, pare aproape sigur că cazul lui Perrotta trebuie considerat doar o tragedie a singurătății.

”Este o poveste plină de tristețe și suferință pentru un bărbat care devenise din ce în ce mai retras în ultimii ani, potrivit vecinilor. Se pare că fusese căsătorit dar se despărțise de soție de aproximativ 20 de ani. Nici copiii săi, care locuiesc în afara Siciliei, nici cunoscuții și nici vecinii nu au fost deranjați de faptul că bărbatul de 60 de ani nu a mai fost văzut de mult timp”, notează ziarul italian.

Vecinii au anunțat carabinierii și pompierii, iar aceștia au spart ușa de la intrare, iar cadavrul era mumificat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Uraa!! Trăiesc în Italia, în sfârșit!!

  2. cordoglio