G4Media.ro

Ionuţ Stroe: Noi, liberalii, credem că Nicolae Ciucă îmbracă mult mai bine…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ionuţ Stroe: Noi, liberalii, credem că Nicolae Ciucă îmbracă mult mai bine haina şi profilul public necesar pentru a ocupa funcţia de preşedinte al României

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că liberalii cred că Nicolae Ciucă îmbracă mult mai bine haina şi profilul public necesar pentru a ocupa funcţia de preşedinte al României, fiind un tip al echilibrului, un tip care a unit punţi şi a generat coeziune în coaliţie, transmite News.ro.

Ionuţ Stroe a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că vede continuarea alianţei cu PSD şi la alegeerile prezidenţiale din toamnă. ”Eu cred că această soluţie şi această alianţă este cel mai matur şi articulat lucru din politica românească a ultimilor 20 de ani şi ar trebui să continue, mai ales în actualul context extrem de dificil din punct de vedere al securităţii, al politicilor europene, al crizelor economice şi sociale economice care se anunţă. Este lucrul care garantează stabilitatea şi menţinerea acestei ţări pe o direcţie bună”, a spus Stroe. 

Despre cine ar trebui să dea candidatul la prezidenţiale dintre cele două partide, sau să fie un independent, Stroe a spus: ”Noi, liberalii, credem că Nicolae Ciucă îmbracă mult mai bine haina şi profilul public necesar pentru a ocupa funcţia de preşedinte. Este un tip al echilibrului, un tip care a unit punţi, a generat coeziune în coaliţie, un tip care şi-a respectat cuvântul.

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Voi, lăbarii, slugile PSD. Încercați pe măCiuca o haina de clown, l-ar prinde cel mai bine.

 2. Ciuca sa-si clarifice public PLAGIATUL, asa cum i se cere lui Carstoiu sa-si explice incompatibilitatea !! În loc sa fie cercetate dacă sunt plagiata, probele lui ciuca sunt în fișierele procurorilor militari. Halal transparenta ….Vreți un președinte cu scheleti în dulap ?

 3. Asta cam explică ce e în capul liberalilor de mult timp: NIMIC! Vreau să zic al PNSDL-ului… Tot răul spre bine, vor dispărea în curând ca partid .

 4. Mergeți cu Ciucă și veți deveni ciuca bătăilor, iar la sfârșitul veti zice triumfători „AM ÎNFRÂNT”!

 5. Rares B. nu e clar cu ce te ocupi. Pe la serviciu te mai duci? Sau te tii doar de trancaneli?

 6. 6.5 MILIOANE ROMANI fraieriti de PNL

 7. Vai de capul vostru.

 8. Băi fraților, președinte gângav cu numele de Nicolae C. am mai avut. Istoria se repetă, tovarăși.

 9. Dar cea de puscarias,dupa ,,profilul sau,,nu cumva iar sta mai bine…Ionica a lu Stroe Buzescu…

 10. Astia nu-si dau seama ca nu ne pot lua de prosti? Le-a spus cineva ca nu pot ascunde golanelile pe care le fac? Sunt maximul ridicolului.

 11. Voi papagalii PDL-isti transformati in liberali cred ca impreuna cu PSD ati distrus si o ultima speranta in acesta tara