G4Media.ro

Hong Kong: Polițiștii l-au capturat pe soțul modelului Abby Choi, principalul suspect…

sursa foto: captura https://mustsharenews.com/

Hong Kong: Polițiștii l-au capturat pe soțul modelului Abby Choi, principalul suspect de uciderea și dezmembrarea femeii

Uciderea modelului de 28 de ani, Abby Choi, șochează lumea asiatică, după ce femeia ar fi fost dezmembrată chiar de fostul ei soț, care a fost ajutat de familia lui, potrivit South China Morning Post (SCMP)

Potrivit ultimelor informații din presă, fostul soț al modelului a fost arestat în timp ce acesta aștepta o barcă rapidă pentru a fugi pe o insulă.

Potrivit South China Morning Post, se crede că uciderea lui Abby Choi a fost plănuită de fostul ei socru, care este un fost ofițer de poliție.

Poliția a găsit pentru prima dată părțile corpului decedatei vineri (24 februarie) într-un apartament de la parterul unei case cu trei etaje din Tai Po.

Presa chineză relatează că înainte de a fi ucisă și dezmembrată, modelul din Hong Kong Abby Choi părea să mențină o relație apropiată cu familia fostului ei soț și suspect de crimă și că disputa ar fi pornit din pricina mai multor milioane de dolari.

În timp ce poliția din Hong Kong continuă să pună cap la cap detaliile și urmele părților de corp aparținând modelului mutilat, rapoarte ale presei locale și surse din rețelele de socializare au dezvăluit că tânăra de 28 de ani a continuat să își susțină financiar fostul soț și familia acestuia după divorț.

Abby Choi, despre care se spune că avea o avere netă de aproximativ 100 de milioane de dolari HK (17 milioane de dolari SUA) și provenea dintr-o familie bogată cu afaceri în China, a aranjat, de asemenea, ca foștii ei socri și cei doi copii să locuiască într-un apartament de lux și l-a ajutat pe fostul ei cumnat să își cumpere el însuși o casă.

Patru suspecți au fost reținuți. Aceștia sunt fostul ei soț Alex Kwong, în vârstă de 28 de ani, fratele mai mare al acestuia, Anthony Kwong, și părinții lor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...