G4Media.ro

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi programul naţional „Innotech Student”, destinat…

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi programul naţional „Innotech Student”, destinat studenților pentru inițiative antreprenoriale

Șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a anunțat că Guvernul a aprobat în şedinţa de joi seara programul naţional „Innotech Student”.

Este vorba despre un program de start-up pentru studenţi, care asigură un buget de 150 de milioane de euro pentru inițiative antreprenoriale.

„Un alt program prevăzut în Planul naţional de investiţii şi relansare economică a fost adoptat printr-o hotărâre de guvern adoptată în această seară, este vorba despre Programul Naţional Innotech Student. În fapt, vorbim despre finanţarea start-up-urilor pentru studenţi cu un buget de 150 de milioane de euro pentru iniţiative antreprenoriale realizate de studenţi care asigură un număr de locuri de muncă între două şi cinci poziţii de angajaţi”, a declarat Ionel Dancă la finalul şedinţei de guvern.

El a precizat că valoarea granturilor este „între 40.000 de euro pentru două locuri de muncă şi 100.000 de euro pentru cinci noi locuri de muncă.

Sursa Foto: Ionel Danca / Captura Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. sa nu le scape vreun bulan, vreun gaz in nas danjarmii haotici, necondusi de nimeni.
    de nimeni care incaseaza salarii uriase si au privilegii de neinchipuit pentru romania.

  2. nu ar fi nimerit sa faceti feliati si lui dragnetti ? daca tot le-ati facut sefilor de la danjarmerie. aia care nu conduc pe nimeni! sunt doar niste chestii care primesc sume mari de bani.

  3. Daca m a t a plateste sa te duci la Romano-Americana, sare si guvernul PNL cu suta de mii de euro sa „faci afaceri”. Daca nu ai mama cu bani, ia cu SPAARANGHEL.

  4. Ne facem start-up cu 4 prieteni, luam 100000 de euro, 20k de caciula, ne prefacem sa startup-ul a esuat, ramanem cu 20k fiecare.

    Romania.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.