G4Media.ro

Gabriela Firea anunță că sunt patru variante discutate în coaliție pentru Primăria…

Foto: colaj Inquam Photos

Gabriela Firea anunță că sunt patru variante discutate în coaliție pentru Primăria București

Gabriela Firea, primvicepreședinte PSD, a declarat miercuri că liderii coaliției PSD – PNL discută patru variante pentru a câștiga Primăria Capitalei. Ea nu a spus când va fi luată o decizie finală.

Cele patru variante sunt:

– Candidat independent susținut de ambele partide
– Candidat PSD susținut și de PNL
– Candidat PNL susținut și de PSD
– Fiecare partid să intre cu propriul candidat

”Dacă aceasta e concluzia, cu siguranță o vom afla. Pe mine interesează mai mult decât candidatura mea, pe care o susțin, ca Bucureștiul să devină un oraș curat, civilizat, fără poluare”, a spus Firea.

Firea s-a declarat de acord cu comasarea alegerilor și cu lista comună PSD-PNL la europarlamentare.

Actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, este susținut de Alianța Dreapta Unită. El a câștigat alegerile locale în 2020, când a învins-o pe Gabriela Firea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. „Pe mine interesează mai mult decât candidatura mea, pe care o susțin …” Corect ar fi fost sa spuna ” pe care o dau, sustin si semnez” c-asa suna formula de final cand dai declaratii la politie

  2. Pai da.. blocurile de lux, construite in parcul Palatului Filipescu-Brancoveanu, cu autorizatie de constructie semnata in ultima saptamana de mandat, abia steapta deblocarea. In loc sa-i manance puscaria, infractorii nostrii viseaza la noi mandate… Si, din pacate, cu o complicitate a impostorului turist de la Cotroceni, … le merge. Infractorii defileaza cu o nonsalanta incredibila… DNA-ul exista numai cu numele si cu pensiile speciale de care se vor bucura angajatii… aceste DNA a devenit, alaturi de tribunalele tarii alte sinecuri de partid.

  3. Și o să iasă a cincea variantă: Nicușor. Doamne-ajută!